мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31 сви 2009, 14:12
Нови члан групе

Па то може бити криво место за ово као да сам на почетку сумњају да је то више хардверски проблем, али осим да сам цлуелесс и можда те момачки може кормиларити ме у правом смеру.

О пре три месеца сам саградио мој први систем уз помоћ пријатеља и све чинити се да буде рад савршено. Садашњи систем сам изводи се састоји од следећег:
- Асус П5К Про ЛГА 775 Интел П45 Интел АТКС матична плоча
- Уестерн Дигитал Блацк кавијар УД1001ФАЛС 1ТБ 7200 РПМ САТА 3.0Гб / с 3/5 "Интернал Хард Дривес
- Асус ЕН9800ГТКС + ДК/ХТДИ/512М ГеФорце 9800 ГТКС + 512МБ 256-битна ГДДР3 ПЦИ Експресс 2,0 кс16 ХДЦП Реады сли Суппортед Видео Цард
- Интел Цоре 2 Дуо Е8400 Уолфдале 3.0ГХз ЛГА 775 65У Дуал-Цоре Процессор Модел БКС80570Е8400
- Гусар ДОМИНАТОР 4ГБ (2 кс 2ГБ) 240-Пин ДДР2 СДРАМ ДДР2 1066 (ПЦ2 8500) Дуал Цханнел Кит Десктоп Меморы Модел ТУИН2Кс4096-8500Ц5Д

Мој ОС је Уиндоус КСП са Сервице Пацк 3

Иначе као што сам рекао све је тече глатко и савршено до око месец и по дана. Имао сам уснуше без окретања мој рачунар искључено и ја пробудио и након користећи га за око минут сам добио БСОД и систем поново покретање. Слегне сам га искључити и поново покренути Уиндоус у року од једне минуте, али сам добио још један БСОД и наставио да се сваки пут једна ЈА поново покретање система (и то су све на екрану за дјелић секунде, па нема времена за мене запишите поруку о грешци или било шта ). И коначно затворити пруд мој рачунар за десет секунди пре врати на напајање и да је чини се на посао. Током следећих неколико недеља мој рачунар је наставио да ради добро, осим да би то можда плави екран од 3 до 4 пута недељно. И на крају одлучио да ли бих могао поправити га инсталирате Уиндоус 7 рц. Инсталира сам га и радила је све у реду за око недељу и по кад сам одлучила да поново инсталирате КСП за пробати и видети да ЈА ће имати исти неповезане УиФи проблеми што сам била са 7. По поновном инсталирању КСП рачунару је радио врло добро до следећег дана када сам покушао покренути и то ми је дао поруку о грешци казивање регистра је оштећен и Уиндоус не може покренути. И онда реформаттед мој хард диск и реинсталлед КСП. Одмах након што сам поново инсталирана 7 и за неколико сати поздравио сам се са истим проблемом покретања. Па сам опет реинсталлед КСП видети да ЈА могао добити неки ажуриране управљачке програме за све и пре него што сам могао још проверити дали ми БСОД и онда неће покренути, јер је корумпиран Регистры датотеке.

Као што сам рекао је то вероватно није проблем са Уиндоус сама тако да не припадам овде, али бих јако захвални ако ико могао управити ме у правом смеру.
Old 1. јуни 2009, 02:21
Мембер Гроуп

Ваш хард диск је највероватније мртав. Имала сам проблема СИМУЛАР где је сваки пут кад сам боотед након свеже инсталирате, он је рекао да је систем датотека оштећена или недостаје. Заменио сам хард диск и то израђен прекид.
Ово је моје мишљење као што сам учити са искуством
Old 1. јуни 2009, 09:18
Донаторска Група

Да ли сте покренули Цхкдск?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц