BSOD ve Başlangıç Sorunları - Windows XP Service Pack 3 Ben bu bir donanım sorunu ancak daha Ben clueless ve belki de siz doğru yönde yaz dümen diğer başka bir şüpheli başladı yaşıyorum Yani bu bunun için yanlış yer olabilir.
Yaklaşık üç ay önce bir arkadaş yardım ve herşeyi ile ilk sistem inşa mükemmel çalışıyor gibi görünüyordu. Ben kullanıyorum Mevcut sistemi şu oluşur:
- Asus P5Q Pro LGA 775 Intel P45 ATX Intel Anakart
- Western Digital Caviar Siyah WD1001FALS 1TB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s 3.5 "İç Sabit diskler
- ASUS EN9800GTX + DK/HTDI/512M GeForce 9800 GTX + 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Kartı
- Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core İşlemci Model BX80570E8400
- Korsan DOMINATOR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X4096-8500C5D
Benim işletim sistemi Windows XP Service Pack 3 ile
Neyse ben her şey sorunsuz ve mükemmel bir ay ve bir yarım öncesine kadar çalışan olduğunu söyledi. Ben uyurken benim bilgisayar kapatmadan düşmüş ve ben uyandım ve üzerine bunu kullanarak ben ve BSOD var sistem yeniden başlatıldığında bir dakika hakkında. Ve yeniden başlatılması pencereler ancak kapalı shrugged bir dakika içinde başka bir BSOD var ve sistem yeniden başlatıldığında her zaman için devam (Ayrıca bu tüm ekranda bir bölünme geldiler ikinci, bana hata mesajı veya herhangi bir yere kopyalamak için zaman vermek ). Sonunda on saniye geri güçlendiren önce bilgisayarı kapatın ve çalışmak için gelmişti. Benim bilgisayar iyi bir de mavi ekran belki dışında 3 ile 4 kez bir hafta çalışmaya devam önümüzdeki birkaç hafta içinde. Sonunda Eğer Windows 7 RC yükleyerek tamir görmek için karar verdi. Ben yüklü ve her şey bir hafta buçuk hakkında zaman yeniden karar için iyi çalıştı-XP yüklemek denemek ve eğer aynı ilgisiz WiFi sorunları ben 7 sahip olduğunu görmek. Bilgisayar XP yeniden yükledikten sonra çok iyi ertesi gün ben kurmak için çalıştı ve bana bir hata mesajı kayıt bozuk ve Windows Başlat söyleyerek verdi kadar çalıştı. O zaman benim sabit disk biçimlendirildikten ve tekrar XP yeniden yükledim. Hemen sonra, yeniden 7 yüklü ve bir kaç saat i sorunu kadar aynı başlatmak ile karşıladı. Ben bir kez daha ben ve her şey için bazı güncel sürücüleri alabilir önce bile beni ve BSOD verdi sonra bozuk bir kayıt defteri dosyası nedeniyle kurmak değildir onay görmek için XP yeniden yükledim.
Ben bu muhtemelen Windows yalnız bu buraya ait değil, ancak eğer biri doğru yönde yönlendirmek bana verebilir ben çok iyi olur bir sorun olmadığını söyledi. |