менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 травня 2009, 14:12
Нові члени групи

Отже, це може бути неправильне місце для цього, як я вже починаю підозрювати, що це скоріше питанням апаратного але крім цього я Clueless і, можливо, ви, хлопці, можете навантажувачі мене в правильному напрямку.

Близько трьох місяців тому я побудував свою першу систему за допомогою свого друга, і все, здається, працює ідеально. Нинішня система я біжу складається з наступних дій:
- ASUS P5Q Pro LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard
- Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200 RPM SATA 3,0 Гбіт / с 3,5 "Внутрішні жорсткі диски
- ASUS EN9800GTX + DK/HTDI/512M GeForce 9800 GTX + 512MB 256-бітної GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card
- Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80570E8400
- Corsair Dominator 4GB (2 X 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X4096-8500C5D

Моя ОС Windows XP з пакетом оновлення 3

В усякому разі, як я сказав все йшло гладко і ідеально, поки приблизно через місяць-півтора тому. Я заснув, не повертаючи від мого комп'ютера, і я прокинувся і при використанні його для близько хвилини, як я отримав BSOD і перезавантаження системи. Я знизав плечима і перезапуску Windows, але протягом однієї хвилини, як я одержав інше BSOD і як і раніше, отримують одну кожному перезапуску системи (Також всі вони були на екрані на секунду, даючи мені часу, щоб запишіть повідомлення про помилку або нічого ). Я, нарешті, закрили "Мій комп'ютер" протягом десяти секунд, перш ніж повернутися на харчування і, здається, спрацювало. Протягом наступних кількох тижнів мій комп'ютер продовжує працювати і крім того, що він буде синій екран, може бути від 3 до 4 разів на тиждень. Я, нарешті, вирішив подивитися, якщо я можу це виправити шляхом установки Windows 7 RC. Я встановив її і все нормально працював близько тижня, і половину, коли я вирішив перевстановити XP, щоб спробувати і зрозуміти, якщо б я ж не пов'язані проблеми WiFi я пив з 7. Після перевстановлення XP комп'ютер працював дуже добре, поки на наступний день, коли я спробував запустити і вона дала мені повідомлення про помилку сказав реєстр був пошкоджений і Windows не вдалося запустити. Потім я переформатувати жорсткий диск і перевстановити XP знову. Відразу ж після цього я знову встановлено 7, і через кілька годин був я зустрів з таким же запустити проблему. Тому я ще раз перевстановити XP, щоб побачити, чи можу я отримати оновлені драйвери для всього і перш ніж я встиг навіть перевірити це дало мені BSOD і тоді не буде запустити через пошкоджений файл реєстру.

Як я вже говорив це, ймовірно, НЕ проблема, тільки з вікнами, так що це не може належати, але я був би дуже вдячний, якщо хто-небудь міг керувати мене в правильному напрямку.
Old 1 червня 2009, 02:21
Член групи

На жорсткому диску, швидше за все, мертві. У мене була проблема Двійники, де кожен раз, коли я після завантаження нової установки, то вона каже, що файлова система пошкоджена або відсутня. Я замінив жорсткий диск, і вона працювала добре.
Це моя думка як я довідався з Experiance
Old 1 червня 2009, 09:18
Донор групи

Зіткнулися CHKDSK?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.