![]() |
|
| |||
| |||
| Χρειάζομαι βοήθεια για τα δύο προβλήματα, το πρώτο είναι το νέο μου laptop. Έχω ένα φορητό υπολογιστή με vista αλλά δυστυχώς μου λογιστικό πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει με vista τόσο IVE κατεβάσει τα Windows XP, και έχω ένα σειριακό, να τίθενται σε φορητό υπολογιστή. Αλλά θα βοηθήσει να γίνει αυτό χρειάζονται Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα bootable δίσκο χρησιμοποιώντας το αρχείο και nero. το αρχείο είναι. UIF αρχείο και μπορώ να κάψει δύο DVD και CD. Το δεύτερο που είναι les simportant, πώς μπορώ να κάνω το ίδιο πράγμα με το linux για PS3. Παρακαλούμε hel im απελπιστική και χρόνο. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όταν έκανε τη λήψη XP και πού βρήκες το σειριακό;
| |||
| |||
| Torrents είναι παράνομη και συνεπώς δεν μπορεί να συζητηθεί. Μια warez φόρουμ αυτό δεν είναι. Ευχαριστώ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Unmountable τόμος εκκίνησης, Hard Disk Δεν βρέθηκε, έχω Windows Repair Disk | ve0804 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 14 Μαΐου 2009 14:42 |
| Boot Disk Παράβαση, Εισαγωγή Συστήματος δίσκο και πατήστε Enter | joebeaven | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 10 | 18 Μαρ 2009 17:39 |
| Burning dvds στο δίσκο | bikerbrov | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 25 Ιαν 2008 22:52 |
| Βοήθεια: εγγραφή CD | Holden28 | Multimedia & Codecs | 4 | 18 Οκτ 2007 16:07 |
| Σκληρός δίσκος και σε δίσκο serise; | Curly_tom | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 12 Ιουν 2007 10:40 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |