![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Treba mi pomoć za dva problema, prvi je moj novi laptop. Imam laptop sa vidik ali nažalost moja računovodstveni program neće raditi s vidik pa ive preuzeli Windows XP i imam serijski, staviti na laptop. Treba mi pomoć, ali to Kako napraviti bootable disk koristi datoteku i NERO. file je. UIF datoteku i kako ja mogu spaliti DVD i CD-a. Drugi koji je les simportant, kako mogu napraviti istu stvar sa linux na ps3. Molimo hel im očajne i trčanje vanjska strana od vrijeme. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gdje ste preuzeli XP i gdje ste dobili serijski?
| |||
| |||
| Kabla su nezakonite, a time se ne može raspravljati. Warez forum A ovo nije. Hvala. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 14. svibanj 2009 14:42 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter | joebeaven | Drives & Izmjenjivi mediji | 10 | 18. ožujak 2009 17:39 |
| Burning DVDa na disk | bikerbrov | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 25 siječanj 2008 22:52 |
| Pomoć: Burning CD | Holden28 | Multimedija i kodeci | 4 | 18. listopad 2007 16:07 |
| Hard disk i disk u serise? | Curly_tom | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 12. lipnja 2007 10:40 |
| Thread Tools | |
| |