![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені потрібна допомога з двох проблем, перший мій новий ноутбук. Я отримав ноутбук з Vista, але на жаль моя бухгалтерська програма не буде працювати з Vista таким Ive завантажений Windows XP, і в мене є послідовний, щоб покласти на ноутбуці. Але мені потрібна допомога цьому Як створити завантажувальний диск за допомогою файлу і Нерона. файл у форматі. ГФІ файлу, і я можу записати як DVD та CD. Другий яка LES simportant, як я можу робити те ж саме з Linux для PS3. Будь ласка, HEL їм відчайдушною і не вистачає часу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Де ти завантажити XP і де ви отримаєте серійні?
| |||
| |||
| Torrents, є незаконними і, отже, не може обговорюватися. Warez цьому форумі немає. Спасибо. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Демонтується завантажувального томи, не знайдено жорстких дисків, у мене Windows Repair Disk | ve0804 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 14 травня 2009 14:42 |
| DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диск і натисніть Enter | joebeaven | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 18 березня 2009 17:39 |
| Для запису на DVD диску | bikerbrov | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 25 січня 2008 22:52 |
| Довідка: Запис CD | Holden28 | Мультимедіа & кодеки | 4 | 18 жовтня 2007 16:07 |
| Твердих дисків і дисків у serise? | Curly_tom | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 12 червня 2007 10:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |