![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Може ли някой ръководство ми как мога да се възстановят някои от моите изтрити файлове. Аз също го изпразват от моя Кошчето. Иначе аз можеше да го възстановите от кошчето. Моля, дайте ми цена ефективно решение и лесен начин за възстановяване на файлове, както и Аз не съм много технически звук. Благодаря предварително за помощта. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравейте Джаксън
Добре дошли на TCF Добре Виртуална лаборатория Възстановяване на данни изглежда е най-популярната изтегляте най Download.com с някои добри отзиви, защо не можете да видят това. Изглежда, че това е само $ 40 за закупуване на това, което не е на земята не сте съгласни. Казвайки: Аз съм този, тъй като може да не получите пълния пакет опции върху процеса. Всичко, от което можете да направите, е да смучат го и виж колега. Повече информация тук. Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| Препоръчвам Ви да използвате EASEUS DataRecoveryWizard да възстановите данните си. Софтуерът предлага много полезни функции за възстановяване на данни: DeleteRecovery, FormatRecovery, AdvancedRecovery, RawRecovery. Тази програма е ефикасен диск за възстановяване софтуер осигуряване Ви пълен отговор на загуба на данни. Можете да изтеглите демо версия на EASEUS DataRecoveryWizard. http://www.easeus.com/download.htm Стартирайте програмата и можете да изберете някоя оползотворяване на готовност "DeletedRecovery", "FormatRecovery" и "AdvancedRecovery". Вижте още: http://www.easeus.com |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изтрити файлове | CodeFreakC | Windows операционни системи | 2 | 31 Юли 2008 08:59 |
| Имате нужда да се възстанови файловете на FAT16? | sorn | Общи Софтуер Чат | 1 | 4 юни 2008 02:51 |
| Как да възстановите файлове от Windows, използвайки Linux Live CD | Cew27 | Linux & Алтернативни OS | 7 | 4 април 2008 03:38 |
| Как да се възстанови изглед за възстановяване на файлове? | deepalone | Windows операционни системи | 2 | 24 Дек 2007 14:03 |
| Моля, помогнете ми да се възстановят изтрити снимки и видео клипове | McDon | Общи Софтуер Чат | 2 | 1-во Март 2007 05:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |