![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Může mi někdo průvodce jak mohu obnovit některé z mých smazané soubory. Také jsem to z mé vyprázdnit koš. Jinak bych si ji obnovit z koše. Dejte mi prosím nákladově efektivní řešení a snadný způsob, jak obnovit soubory, pokud nejsem moc technicky zvuk. Díky předem za pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Jackson
Vítejte na TCF Dobře Virtuální Lab dat Zdá se, že nejpopulárnější na Download.com stáhnout některé dobré recenze, proč ne ty si na to. Vypadá to, že je to pouze 40 dolarů na nákup, která není na zemi vás nebudou souhlasit. Já jsem říkal jako nemusíte dostat celý balík voleb na zkoušku. Jediné, co můžeme udělat, je cucat to a uvidíte, kámo. Více info tady. Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Doporučujeme, abyste použili EASEUS DataRecoveryWizard pro vaše data obnovit. Tento software nabízí velmi užitečné funkce pro obnovu dat: DeleteRecovery, FormatRecovery, AdvancedRecovery, RawRecovery. Tento program je efektivní využití disku software poskytuje Vám úplnou odpověď ke ztrátě dat. Zde si můžete stáhnout demo verzi EASEUS DataRecoveryWizard. http://www.easeus.com/download.htm Spusťte program a můžete si vybrat jakékoliv využití režimu "DeletedRecovery", "FormatRecovery" a "AdvancedRecovery". Více se dozvíte: http://www.easeus.com |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Smazaných souborů | CodeFreakC | Operační systémy Windows | 2 | 31. Červenec 2008 08:59 |
| Potřeba obnovit soubory na FAT16? | sorn | Obecné Software Chat | 1 | 4. června 2008 02:51 |
| Jak obnovit soubory z oken pomocí linux live CD | Cew27 | Linux & Alternativní OS | 7 | 4. dubna 2008 03:38 |
| Jak obnovit průhled obnovy souborů? | deepalone | Operační systémy Windows | 2 | 24. Prosinec 2007 14:03 |
| Prosím, pomozte mi k zpětnému vypouští fotografií a videoklipů | McDon | Obecné Software Chat | 2 | 1. Březen 2007 05:53 |
| Thread Nástroje | |
| |