μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16ης Μαΐου 2007, 22:49
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται.

Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται. Έχω επίσης να εκκενωθεί από το Recycle Bin. Διαφορετικά θα μπορούσα να το επαναφέρετε από το κάδο ανακύκλωσης.
Παρακαλώ να μου δώσετε μια οικονομικά αποδοτική λύση και εύκολος τρόπος για να ανακτήσει τα αρχεία που δεν είμαι πολύ τεχνικά ορθή.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
Old 17ης Μαΐου 2007, 00:26
Banned Ομάδα

Default Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται.

Γεια Jackson

Καλώς ήλθατε στο TCF

Καλά Virtual Lab Data Recovery φαίνεται να είναι η πιο δημοφιλή κατεβάσετε σε Download.com με ορισμένα καλά σχόλια, γιατί δεν μπορείτε να ρίξετε μία ματιά σε αυτό.
Φαίνεται ότι αυτό είναι μόνο $ 40 για την αγορά αυτή η οποία δεν είναι η γη δεν συμφωνείτε.
Είμαι λέει αυτό που δεν μπορείτε να πάρετε την πλήρη δέσμη επιλογών σε μια δίκη.
Όλοι μπορείτε να κάνετε είναι να πιπιλίζουν και δείτε mate.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Old 17ης Μαΐου 2007, 02:21
Νέο Μέλος Ομάδα

Red face Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται.

Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε EASEUS DataRecoveryWizard για την ανάκτηση των δεδομένων σας.
Το λογισμικό παρέχει πολύ χρήσιμες λειτουργίες για την ανάκτηση των δεδομένων:
DeleteRecovery, FormatRecovery, AdvancedRecovery, RawRecovery.
Αυτό το πρόγραμμα είναι μια αποτελεσματική ανάκτηση δίσκο λογισμικού που παρέχει
έχετε μια πλήρη απάντηση για την απώλεια δεδομένων.
Μπορείτε να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση του EASEUS DataRecoveryWizard.
http://www.easeus.com/download.htm
Εκτελέστε το πρόγραμμα και μπορείτε να επιλέξετε την ανάκτηση κάθε τρόπο
"DeletedRecovery", "FormatRecovery" και "AdvancedRecovery".
Δείτε ακόμη:
http://www.easeus.com
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Διαγράφεται αρχεία CodeFreakC Λειτουργικά συστήματα Windows 2 31 Ιουλ 2008 08:59
Ανάγκη για την ανάκτηση των αρχείων σε FAT16; sorn Γενικά Λογισμικό Chat 1 4η Ιουν 2008 02:51
Πώς να ανακτήσει αρχεία από τα παράθυρα με τη χρήση Linux Live CD Cew27 Linux & Εναλλακτικές OS 7 4 Απρ 2008 03:38
Πώς να ανακτήσει Vista ανάκτησης αρχείων; deepalone Λειτουργικά συστήματα Windows 2 24 Δεκ. 2007 14:03
Παρακαλώ να με βοηθήσει να ανακτήσει διαγράφεται φωτογραφίες και βίντεο κλιπ McDon Γενικά Λογισμικό Chat 2 1η Μαρ 2007 05:53
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.