![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μπορεί κάποιος οδηγός μου πώς μπορώ να ανακτήσει μέρος των αρχείων μου διαγράφεται. Έχω επίσης να εκκενωθεί από το Recycle Bin. Διαφορετικά θα μπορούσα να το επαναφέρετε από το κάδο ανακύκλωσης. Παρακαλώ να μου δώσετε μια οικονομικά αποδοτική λύση και εύκολος τρόπος για να ανακτήσει τα αρχεία που δεν είμαι πολύ τεχνικά ορθή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Jackson
Καλώς ήλθατε στο TCF Καλά Virtual Lab Data Recovery φαίνεται να είναι η πιο δημοφιλή κατεβάσετε σε Download.com με ορισμένα καλά σχόλια, γιατί δεν μπορείτε να ρίξετε μία ματιά σε αυτό. Φαίνεται ότι αυτό είναι μόνο $ 40 για την αγορά αυτή η οποία δεν είναι η γη δεν συμφωνείτε. Είμαι λέει αυτό που δεν μπορείτε να πάρετε την πλήρη δέσμη επιλογών σε μια δίκη. Όλοι μπορείτε να κάνετε είναι να πιπιλίζουν και δείτε mate. Περισσότερες πληροφορίες εδώ. Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| Σας συνιστώ να χρησιμοποιήσετε EASEUS DataRecoveryWizard για την ανάκτηση των δεδομένων σας. Το λογισμικό παρέχει πολύ χρήσιμες λειτουργίες για την ανάκτηση των δεδομένων: DeleteRecovery, FormatRecovery, AdvancedRecovery, RawRecovery. Αυτό το πρόγραμμα είναι μια αποτελεσματική ανάκτηση δίσκο λογισμικού που παρέχει έχετε μια πλήρη απάντηση για την απώλεια δεδομένων. Μπορείτε να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση του EASEUS DataRecoveryWizard. http://www.easeus.com/download.htm Εκτελέστε το πρόγραμμα και μπορείτε να επιλέξετε την ανάκτηση κάθε τρόπο "DeletedRecovery", "FormatRecovery" και "AdvancedRecovery". Δείτε ακόμη: http://www.easeus.com |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Διαγράφεται αρχεία | CodeFreakC | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 31 Ιουλ 2008 08:59 |
| Ανάγκη για την ανάκτηση των αρχείων σε FAT16; | sorn | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 4η Ιουν 2008 02:51 |
| Πώς να ανακτήσει αρχεία από τα παράθυρα με τη χρήση Linux Live CD | Cew27 | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 4 Απρ 2008 03:38 |
| Πώς να ανακτήσει Vista ανάκτησης αρχείων; | deepalone | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 24 Δεκ. 2007 14:03 |
| Παρακαλώ να με βοηθήσει να ανακτήσει διαγράφεται φωτογραφίες και βίντεο κλιπ | McDon | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 1η Μαρ 2007 05:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |