![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Može li iko vodič mene kako mogu oporaviti neke od mojih slika izbrisana. Također sam ga od moje prazne Recycle Bin. Inače bih se mogla vratiti se iz koš za smeće. Molim Vas, dajte mi rješenje jeftin i jednostavan način za oporavak datoteke kako nisam mnogo tehnički zvuk. Hvala unaprijed za sve vaša pomoć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozdrav Jackson
Dobrodošli na TCF Pa Virtual Lab Data Recovery Čini se da je najpopularnija skinuti sa Download.com na neke dobre recenzije, zašto ne imate pogled na to. Izgleda kao da je samo 40 dolara za kupnju to što nije na zemlji ne slažete. Ja sam rekao: ovo kao vi svibanj ne dobiti puni paket opcija na suđenje. Sve što mogu učiniti je sisati ga i vidi mate. More info ovdje. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Preporučujemo da koristite EASEUS DataRecoveryWizard za oporavak podataka. Softver pruža vrlo korisne funkcije za obnavljanje podataka: DeleteRecovery, FormatRecovery, AdvancedRecovery, RawRecovery. Ovaj program je efikasno pružanje disk recovery software ti potpuni odgovor na gubitak podataka. Možete skinuti demo verziju EASEUS DataRecoveryWizard. http://www.easeus.com/download.htm Pokrenite program i možete odabrati bilo koji način za oporavak "DeletedRecovery", "FormatRecovery" i "AdvancedRecovery". Pogledajte više: http://www.easeus.com |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Izbrisanih datoteka | CodeFreakC | Windows Operating Systems | 2 | 31. srpnja 2008 08:59 |
| Potreba za oporavak datoteke na FAT16? | sorn | Općenito Software Chat | 1 | 4. lipnja 2008 02:51 |
| Kako povratiti datoteke iz Windows koristeći Linux live cd | Cew27 | Linux OS i alternativna | 7 | 4. travanj 2008 03:38 |
| Kako vista recovery oporavak datoteke? | deepalone | Windows Operating Systems | 2 | 24. prosinac 2007 14:03 |
| Ugoditi pomoć mene za oporavak izbrisanih fotografija i videoisječaka | McDon | Općenito Software Chat | 2 | 1. ožujak 2007 05:53 |
| Thread Tools | |
| |