![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Can anybody útmutató, hogyan lehet behajtani néhány én törölt fájlok. Azt is üríteni azt én Lomtár. Egyébként volna helyreállítani azt a Lomtár. Kérem adjon nekem egy költséghatékony megoldást, és könnyű módja, hogy visszaszerezze a kép, mint én vagyok, nem sok, műszakilag megbízható. Köszi előre is minden segítséget. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello Jackson
Üdvözöljük a TCF Nos Virtual Lab Adathelyreállítás Úgy tűnik, hogy a legnépszerűbb letölthető a Download.com néhány jó véleménye, miért nem akkor nézd meg ezt. Úgy tûnik, ez csak 40 $ vásárolni, amelyeket nem a föld ne egyetértek. Azt mondom, ez akkor nem a teljes csomagot kap lehetőséget a tárgyalásra. Minden, amit tehetünk, hogy szív, és haver. További információ itt. My System: #
|
|
| |||
| |||
| Azt javasoljuk, hogy használja EASEUS DataRecoveryWizard visszatéríttetésére ki az adatokat. A szoftver igen hasznos funkcióval rendelkezik, az adatok hasznosítás: DeleteRecovery, FormatRecovery, AdvancedRecovery, RawRecovery. Ez a program egy hatékony helyreállítási lemez nyújtó szoftver Önnek egy komplett választ az adatvesztést. Letölthető a demó verzióját EASEUS DataRecoveryWizard. http://www.easeus.com/download.htm Futtassa a programot, és válassza ki az olyan hasznosítási módja "DeletedRecovery", "FormatRecovery" és a "AdvancedRecovery". Lásd még: http://www.easeus.com |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Törölt fájlok | CodeFreakC | A Windows operációs rendszerek | 2 | 31. július 2008 08:59 |
| Need visszatéríttetésre fájl FAT16? | sorn | General Chat szoftver | 1 | 4. június 2008 02:51 |
| Hogyan lehet visszaállítani fájlokat a Windows segítségével linux live cd | Cew27 | Linux és OS Alternatív | 7 | 4. április 2008 03:38 |
| Hogyan lehet visszaállítani Vista helyreállítási fájlokat? | deepalone | A Windows operációs rendszerek | 2 | 24. december 2007 14:03 |
| Kérem, segítsen nekem, hogy talpra törölt képeket és videókat | McDon | General Chat szoftver | 2 | 1. március 2007 05:53 |
| Téma eszközök | |
| |