![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môže mi niekto sprievodca ako môžem obnoviť niektoré z mojich zmazané súbory. Tiež som to z mojej vyprázdniť kôš. Inak by som si ju obnoviť z koša. Dajte mi prosím nákladovo efektívne riešenia a jednoduchý spôsob, ako obnoviť súbory, ak nejsem moc technicky zvuk. Vďaka vopred za pomoc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Jackson
Vitajte na TCF Dobre Virtuálne Lab dát Zdá sa, že najpopulárnejšou na Download.com stiahnuť niektoré dobré recenzie, prečo nie ty si na to. Vyzerá to, že je to iba 40 dolárov na nákup, ktorá nie je na zemi vás nebudú súhlasiť. Já jsem říkal ako nemusíte dostať celý balík volieb na skúšku. Jediné, čo môžeme urobiť, je cucat to a uvidíte, kámo. Viac info tady. Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Odporúčame, aby ste použili EASEUS DataRecoveryWizard pre vaše dáta obnoviť. Tento softvér ponúka veľmi užitočné funkcie pre obnovu dát: DeleteRecovery, FormatRecovery, AdvancedRecovery, RawRecovery. Tento program je efektívne využitie disku softvér poskytuje Vám úplnú odpoveď k strate dát. Tu si môžete stiahnuť demo verziu EASEUS DataRecoveryWizard. http://www.easeus.com/download.htm Spustite program a môžete si vybrať akékoľvek využitie režimu "DeletedRecovery", "FormatRecovery" a "AdvancedRecovery". Viac sa dozviete: http://www.easeus.com |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zmazaných súborov | CodeFreakC | Operačné systémy Windows | 2 | 31. Júl 2008 08:59 |
| Potreba obnoviť súbory na FAT16? | Sorne | Všeobecné Software Chat | 1 | 4. júna 2008 02:51 |
| Ako obnoviť súbory z okien pomocou linux live CD | Cew27 | Linux & Alternatívne OS | 7 | 4. apríla 2008 03:38 |
| Ako obnoviť priehľad obnovy súborov? | deepalone | Operačné systémy Windows | 2 | 24. December 2007 14:03 |
| Prosím, pomôžte mi k spätnému vypúšťa fotografií a videoklipov | McDon | Všeobecné Software Chat | 2 | 1. Marec 2007 05:53 |
| Thread Tools | |
| |