![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Може ли ико водич мене како могу опоравити неке од мојих слика избрисана. Такође сам га од моје празне Рецыцле Бин. Иначе бих се могла вратити се из кош за смеће. Молим Вас, дајте ми решење јефтин и једноставан начин за опоравак датотеке да нисам много технички звук. Хвала унапред за све ваша помоћ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поздрав Јацксон
Добродошли на ТЦФ Па Виртуал Лаб Дата Рецоверы Чини се да је најпопуларнија скинути са Доунлоад.цом на неке добре рецензије, зашто не имате поглед на то. Изгледа као да је само 40 $ за куповину то што није на земљи не слажете. Ја сам рекао: ово као ви мај не добити пуни пакет опција на суђење. Све што могу да урадим је сисати га и види мате. Море инфо овде. Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| Препоручујемо да користите ЕАСЕУС ДатаРецоверыУизард за опоравак података. Софтвер пружа врло корисне функције за обнављање података: ДелетеРецоверы, ФорматРецоверы, АдванцедРецоверы, РауРецоверы. Овај програм је ефикасно пружање диск рецоверы софтуаре ти потпуни одговор на губитак података. Можете скинути демо верзију ЕАСЕУС ДатаРецоверыУизард. хттп://ууу.еасеус.цом/доунлоад.хтм Покрените програм и можете изабрати било који начин за опоравак "ДелетедРецоверы", "ФорматРецоверы" и "АдванцедРецоверы". Погледајте више: хттп://ууу.еасеус.цом |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Избрисаних датотека | ЦодеФреакЦ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 31. јула 2008 08:59 |
| Потреба за опоравак фајлове на ФАТ16? | сорн | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 4. јуна 2008 02:51 |
| Како да вратим фајлове из Уиндоуси помоћу Линукс ливе цд | Цеу27 | Линукс ОС и алтернативна | 7 | 4 април 2008 03:38 |
| Како виста рецоверы опоравак датотеке? | деепалоне | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 24 децембар 2007 14:03 |
| Угодити помоћ мене за опоравак избрисаних фотографија и видеа | МцДон | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 1 март 2007 05:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |