![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Може хтось наставить мене як я можу відновити деякі мої видалені файли. Крім того, я перехилив її з мого кошика. В іншому випадку я міг би відновити її з корзини. Дайте, будь ласка, економічно ефективне рішення і простий спосіб відновити файли, як я не дуже технічно справний. Заздалегідь дякуємо вам за всю вашу допомогу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Джексон
Ласкаво просимо на TCF Ну Віртуальна лабораторія відновлення даних як видається, є найбільш популярним завантажити на Download.com з гарними відгуками, то чому б вам не подивитися на це. Схоже, це тільки $ 40, щоб купити його, не землю ви не згодні. Я кажу це, як ви не можете отримати повний пакет посилань на судовий розгляд. Все, що ви можете зробити, це смоктати його і побачити партнера. Подробнее тут. Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Я рекомендую вам використовувати EASEUS DataRecoveryWizard відновити Ваші дані. Програмне забезпечення надає дуже корисні функції для відновлення даних: DeleteRecovery, FormatRecovery, AdvancedRecovery, RawRecovery. Ця програма являє собою ефективне програмне забезпечення відновлення диска вам повну відповідь на втрату даних. Ви можете завантажити демо-версії EASEUS DataRecoveryWizard. http://www.easeus.com/download.htm Запустіть програму і ви можете вибрати будь-який режим відновлення "DeletedRecovery", "FormatRecovery" і "AdvancedRecovery". См. подробнее: http://www.easeus.com |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Видалені файли | CodeFreakC | Операційні системи Windows | 2 | 31 липня 2008 08:59 |
| Необхідно відновити файли на FAT16? | SORN | General Software чат | 1 | 4 червня 2008 02:51 |
| Як відновити файли з Windows за допомогою Linux Live CD | Cew27 | Linux & альтернативних ОС | 7 | 4 квітня 2008 03:38 |
| Як відновити файли перспектива відновлення? | deepalone | Операційні системи Windows | 2 | 24 грудня 2007 14:03 |
| Будь ласка, допоможіть мені відновити видалені фотографії та відеокліпи | McDon | General Software чат | 2 | 1 березня 2007 05:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |