![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Купих си HP Compaq dc7100 втора ръка разстояние COMP Ebay. Той не дойде, с възстановяване на CD, но там е XP Продукт Ключови етикет остана на кулата. Възможно ли е да преинсталирате Windows някакъв начин с този продукт ключа? Аз не wana губи legit версия на Windows от този компютър за актуализации и т.н. и т.н., и може да използвате "неофициално копие", но пак бих вместо да го legit. Аз това е възможно ????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Разбира се, ключовият е това, което продължава да го legit, като имате такава не съществува проблем.
| |||
| |||
| Как мога да получа този, който подхожда на етикета, когато този CD никога не дойде с компютъра. Това е, което аз съм като проблем, е там във всеки случай аз да създадете CD / изтегляне на CD, което ще ми позволи да използвате продуктовия ключ или нещо друго, което да предложиш? |
|
| |||
| |||
| "Майкрософт", вероятно ще ви изпратим по един за малка такса или опитайте Ebay. Изтеглянето им е против форум правила, тъй като не е правен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или просто да заеме една от някой, който има същата версия - след това използвайте клавиша.
| |||
| |||
| Мислите ли означава инсталация диск или възстановяване на CD? Също така не са тези CDS заключени в собствените си продукти ключовете? Моля обяснете. |
|
| |||
| |||
| Не, на CD-та са еднакви, въпреки че те идват от различни версии. а именно: Pro, вътрешни, Pro със Service Pack 1, дом със Service Pack 3 др версията трябва да съвпадне с вашия продуктов ключ версия. Възстановяване на CD-та са изцяло различни чайника на змии и са основно Windows CDs объркано наоколо с от производителя и в повечето случаи само работа по конкретни прави / модели, тъй като те имат специфични драйвери вградена за улеснение на новите потребители. |
|
| |||
| |||
| Какво беше Глазгоу посочите? |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен какво имаш предвид. Той хубав много concurred с мен. |
|
| |||
| |||
| Заемете един от същата версия. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows за възстановяване на системата | scopa | Windows операционни системи | 1 | 7-ми октомври 2009 02:55 |
| Как да се възстановява от XXClone | PeterPan | Общи Софтуер Чат | 0 | 25-ти август, 2009 12:27 |
| Windows Бар приучавам Пълно натоварване. Помощ със System Restore Моля. | Zizou05 | Windows операционни системи | 1 | 28 май 2009 г. 11:47 |
| Windows System Restore не работи | pest79456 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 11 | 9 Март 2009 18:55 |
| Как мога да се възстанови данни / потребителите в Windows XP SP2? | undis12 | Windows операционни системи | 4 | 13 Сеп 2007 03:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |