по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Мога ли да преинсталирате / възстановяване на Windows без да се възстанови ключ?

Reply

Нишка Инструменти
Old 11-ти Декември, 2008, 12:04
Член Група

Default Мога ли да преинсталирате / възстановяване на Windows без да се възстанови ключ?

Здрасти
Купих си HP Compaq dc7100 втора ръка разстояние COMP Ebay. Той не дойде, с възстановяване на CD, но там е XP Продукт Ключови етикет остана на кулата.
Възможно ли е да преинсталирате Windows някакъв начин с този продукт ключа? Аз не wana губи legit версия на Windows от този компютър за актуализации и т.н. и т.н., и може да използвате "неофициално копие", но пак бих вместо да го legit.
Аз това е възможно ?????????????
Old 11-ти Декември, 2008, 12:33
Администратор Група

Default Мога ли да преинсталирате / възстановяване на Windows без да се възстанови ключ?

Разбира се, ключовият е това, което продължава да го legit, като имате такава не съществува проблем.

Вие обаче ще се нуждаят от компактдиска, който съвпада с версията на стикера.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 11-ти Декември, 2008, 12:47
Член Група

Как мога да получа този, който подхожда на етикета, когато този CD никога не дойде с компютъра.
Това е, което аз съм като проблем, е там във всеки случай аз да създадете CD / изтегляне на CD, което ще ми позволи да използвате продуктовия ключ или нещо друго, което да предложиш?
Old 11-ти Декември, 2008, 12:53
Администратор Група

"Майкрософт", вероятно ще ви изпратим по един за малка такса или опитайте Ebay.

Изтеглянето им е против форум правила, тъй като не е правен.
Old 11-ти Декември, 2008, 14:01
Злонамерен софтуер група

Или просто да заеме една от някой, който има същата версия - след това използвайте клавиша.

Моята система: Всичко това е мое ...

Процесор (и):
C2D E6750 2.66Ghz
Дънната платка:
Гигабайта P35C-DS3R
RAM памет:
2 х 1GB корсар DDR2 XMS2 PC26400
Графична карта (и):
GeForce 8600GT
Звукова карта:
Creative X-Fi
Hard Drive (и):
Maxtor 320Gb
Оптично устройство (а):
Pioneer DVD-RW
Дело / PSU:
ANTEC 900 / ANTEC TruPower Трио 650
Охлаждане:
Различни ANTEC + Zalman 92 mm
Мрежа / Интернет:
ASUS Router / VirginMedia
Монитор (и):
LGL226WQ 22 "Широкоекранен
Операционна система (и):
XP Pro SP3
Old 11-ти Декември, 2008, 14:26
Член Група

Мислите ли означава инсталация диск или възстановяване на CD? Също така не са тези CDS заключени в собствените си продукти ключовете? Моля обяснете.
Old 11-ти Декември, 2008, 14:37
Администратор Група

Не, на CD-та са еднакви, въпреки че те идват от различни версии. а именно: Pro, вътрешни, Pro със Service Pack 1, дом със Service Pack 3 др версията трябва да съвпадне с вашия продуктов ключ версия.

Възстановяване на CD-та са изцяло различни чайника на змии и са основно Windows CDs объркано наоколо с от производителя и в повечето случаи само работа по конкретни прави / модели, тъй като те имат специфични драйвери вградена за улеснение на новите потребители.
Old 11-ти Декември, 2008, 14:48
Член Група

Какво беше Глазгоу посочите?
Old 11-ти Декември, 2008, 14:55
Администратор Група

Не съм сигурен какво имаш предвид. Той хубав много concurred с мен.
Old 11-ти Декември, 2008, 15:09
Член Група

Заемете един от същата версия.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Windows за възстановяване на системата scopa Windows операционни системи 1 7-ми октомври 2009 02:55
Как да се възстановява от XXClone PeterPan Общи Софтуер Чат 0 25-ти август, 2009 12:27
Windows Бар приучавам Пълно натоварване. Помощ със System Restore Моля. Zizou05 Windows операционни системи 1 28 май 2009 г. 11:47
Windows System Restore не работи pest79456 Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 11 9 Март 2009 18:55
Как мога да се възстанови данни / потребителите в Windows XP SP2? undis12 Windows операционни системи 4 13 Сеп 2007 03:08
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc