![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Αγόρασα ένα HP Compaq dc7100 μεταχειρισμένων ΜΥΔ εκτός ebay. Δεν είχε έρθει με ένα cd αποκατασταθεί, αλλά υπάρχει μια XP Product Key ετικέτα κολλήσει για τον πύργο. Είναι δυνατόν να επανεγκαταστήσετε τα Windows με κάποιο τρόπο με αυτό το προϊόν κλειδί; Δεν wana legit χάνουν την έκδοση των Windows από αυτόν τον υπολογιστή για ενημερωμένες εκδόσεις κτλ κτλ, και θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ένα "ανεπίσημο αντίγραφο", αλλά και πάλι θα προτιμούσα να το τηρεί legit. Θα είναι αυτό δυνατό ????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Βέβαια, το κλειδί είναι αυτό που κρατάει είναι legit, όπως έχετε ένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
| |||
| |||
| Πώς μπορώ να βρω αυτό που ταιριάζει με το σήμα όταν αυτό δεν τέθηκε ποτέ cd με τον υπολογιστή. Αυτό είναι που έχω πρόβλημα με αυτό είναι έτσι κι αλλιώς, μπορεί να δημιουργήσει ένα cd / κατεβάσετε ένα cd που θα μου επιτρέψει να χρησιμοποιούν το βασικό προϊόν ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να προτείνω; |
|
| |||
| |||
| Η Microsoft μάλλον θα σας στείλει ένα για ένα μικρό ποσό ή δοκιμάστε ebay. Κατεβάζοντας τους είναι κατά φόρουμ κανόνες, δεδομένου ότι δεν είναι νόμιμη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ή απλώς δανειστεί ένα από κάποιον που έχει την ίδια έκδοση - στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το πλήκτρο.
| |||
| |||
| Εννοείτε δίσκο εγκατάστασης ή την επαναφορά του cd; Επίσης, δεν είναι αυτά τα cds κλειδωμένο στο δικό τους προϊόν κλειδιά; Παρακαλείσθε να εξηγήσετε. |
|
| |||
| |||
| Οχι, τα CDs είναι το ίδιο, παρόλο που έρχονται σε διάφορες εκδόσεις. δηλαδή: Pro, Home, Pro με το Service Pack 1, το σπίτι με το Service Pack 3 κλπ. η έκδοση πρέπει να ταιριάζει με την έκδοση-κλειδί προϊόντος. Επαναφορά CDs είναι ένα τελείως διαφορετικό βραστήρα του φίδια και είναι βασικά Windows CDs με messed γύρω από τον κατασκευαστή και, στις περισσότερες περιπτώσεις, μόνο για συγκεκριμένες εργασίες καθιστά / μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί σε ειδικά προγράμματα οδήγησης για ευκολία στους νέους χρήστες. |
|
| |||
| |||
| Ποια ήταν glaswegian που αναφέρονται στη? |
|
| |||
| |||
| Δεν είστε σίγουροι για το τι εννοούμε. Είναι λίγο πολύ συμφώνησε μαζί μου. |
|
| |||
| |||
| Δανειστώ μία την ίδια έκδοση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επαναφορά συστήματος των Windows | scopa | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 7 Οκτωβρίου 2009 02:55 |
| Πως επαναφοράς από XXClone | PeterPan | Γενικά Λογισμικό Chat | 0 | 25 Αυγούστου 2009 12:27 |
| Windows Bar Wont φορτωθεί πλήρως. Βοήθεια με την Επαναφορά Συστήματος Παρακαλώ. | Zizou05 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 28 Μαΐου 2009 11:47 |
| Επαναφορά συστήματος των Windows δεν λειτουργεί | pest79456 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 11 | 9 Μαρ 2009 18:55 |
| Πώς μπορώ να επαναφέρετε τα δεδομένα / χρήστες των Windows XP SP2; | undis12 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 13 Σεπ 2007 03:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |