![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Ja kupio HP tvrtke Compaq dc7100 rabljenih comp off eBay. On nije došao sa cd vratiti, ali postoji jedna XP Product Key oznakom zaglavi na kulu. Je li moguće da biste ponovo instalirali Windows nekako ovaj proizvod ključ? I don't wana izgubiti čitljiv verziju sustava Windows s ovog računala ažuriranja itd itd, ja mogao koristiti "neslužbena kopija", ali opet ja bi radije zadržati čitljiv. I ovo je moguće s ????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naravno, ključno je ono što ga drži čitljiv, jer imate jedan nema problema.
| |||
| |||
| Kako mogu dobiti jedan koji odgovara oznakom kada je taj cd nije došla s računalom. To je ono što sam ja ima problema s je tamo ionako ne mogu stvoriti cd / download cd koji će dopustiti mene za korištenje ključa proizvoda ili bilo što drugo možete predložiti? |
|
| |||
| |||
| Microsoft vjerojatno će vam poslati jedan za malu naknadu ili pokušajte ebay. Preuzimanje im je protiv pravila foruma jer nije pravna. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili jednostavno posuditi jedan od nekoga koji ima istu verziju - onda koristiti svoj ključ.
| |||
| |||
| Da li misliš instalacijski disk ili vratiti cd? Također se ne ovih CD-a zaključao u svoju proizvod tipke? Molim objasnite. |
|
| |||
| |||
| Ne, CD-ovi su isti, ali dolaze u različitim verzijama. npr.: Pro, Home, Pro sa servisnim paketom Service Pack 1, kućica sa Service Pack 3 i sl. verziju mora odgovarati vaš proizvod ključ verziju. Restore CD-ovi su cjeline različite kotlić od zmija te su u osnovi Windows CD-a messed okolo sa po proizvođaču, te će u većini slučajeva samo rade na određenim čini / modela kao što su specifični za vozače izgrađen lakoćom do novih korisnika. |
|
| |||
| |||
| Koji je bio glaswegian odnosi se na? |
|
| |||
| |||
| Niste sigurni što ste mislili. On je ljepušan velik dio concurred sa mnom. |
|
| |||
| |||
| Posudite jedan istu verziju. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Vraćanje sustava | scopa | Windows Operating Systems | 1 | 7. listopada 2009 02:55 |
| Kako to Vratiti iz XXClone | Peterpan | Općenito Software Chat | 0 | 25 kolovoz 2009 12:27 |
| Windows Bar navika Potpuno Učitati. Pomoć s System Restore Please. | Zizou05 | Windows Operating Systems | 1 | 28. svibanj 2009 11:47 |
| Windows System Restore ne radi | pest79456 | Virus, Spyware i sigurnost | 11 | 9. ožujak 2009 18:55 |
| Kako se mogu vratiti data / korisnicima sustava Windows XP SP2? | undis12 | Windows Operating Systems | 4 | 13. Ruj 2007 03:08 |
| Thread Tools | |
| |