kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Can I újratelepítéséhez / restore Windows nélkül visszaállítani a kulcsot?

Reply

Téma eszközök
Old December 11, 2008, 12:04
Csoport tagja

Default Can I újratelepítéséhez / restore Windows nélkül visszaállítani a kulcsot?

Szia
Vettem egy HP Compaq dc7100 használt kötelező off eBay. Ez nem jött egy visszaállítási CD-t, de van egy XP Termék Kulcs címkét ragasztani a toronyba.
Lehet-e újra a Windows és valahogy ez a termék kulcs? Nem wana elveszti a legit Windows a számítógép ezt a frissítést, stb, stb, Jó lenne egy "nem hivatalos másolatát, de ismét inkább tartsa legit.
Én ez lehetséges ?????????????
Old December 11, 2008, 12:33
Administrator Group

Default Can I újratelepítéséhez / restore Windows nélkül visszaállítani a kulcsot?

Persze, a legfontosabb az, ami tartja jogos, mivel egy-egy, nincs semmi probléma.

Azt azonban szükség van egy CD-t, amely megegyezik a változat a matrica.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old December 11, 2008, 12:47
Csoport tagja

Hogyan tudok egy olyan mérkőzés, amikor a címkét, hogy a CD-t soha nem jött a számítógép.
Ez az, amit én annak baj van egyébként én tud létrehozni egy cd / letölthető a CD, ami lehetővé teszi, hogy használja a termék kulcs, vagy bármi mást is javasol?
Old December 11, 2008, 12:53
Administrator Group

A Microsoft valószínűleg egy küldünk egy kis díjat vagy próbálja ebay.

Letölteni őket a fórum szabályai ellen, mivel az nem törvényes.
Old December 11, 2008, 14:01
Malware Group

Vagy egyszerűen csak kölcsönkérni egy valaki, hogy ugyanaz a szöveg -, majd használja a gombot.

My System: Ez mind az enyém ...

Processzor (ok):
C2D E6750 2.66Ghz
Alaplap:
Gigabyte P35C-DS3R
RAM memória:
2 x 1Gb Corsair DDR2 XMS2 PC26400
Grafikus kártya (k):
GeForce 8600GT
Hangkártya:
Creative X-Fi
Merevlemez (ek):
Maxtor 320GB
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
Antec 900 / Antec TruPower Trio 650
Hűtés:
Various Antec + Zalman 92mm
Hálózat / Internet:
ASUS Router / VirginMedia
Monitor (ok):
LGL226WQ 22 "Widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro SP3
Old December 11, 2008, 14:26
Csoport tagja

Do you mean telepítő CD-lemezen vagy helyreállítása? Szintén nem ezek CD zárva saját termék kulcs? Kérjük, magyarázza.
Old December 11, 2008, 14:37
Administrator Group

Nem, a CD-k is azonos, bár azok a különböző változatok. azaz: Pro, Home, Pro Service Pack 1, az otthoni a Service Pack 3 stb verziójának meg kell egyeznie a termék kulcs változatot.

CD-visszaállítás egy egész más gyorsforraló a kígyók, és alapvetően a Windows CD-hírnök körül, amelyet a gyártó, és a legtöbb esetben csak a konkrét teszi / modelleket, mivel azok egyedi járművezetők épült megkönnyítése érdekében az új felhasználókat.
Old December 11, 2008, 14:48
Csoport tagja

Mi volt glasgow hivatkozva?
Old December 11, 2008, 14:55
Administrator Group

Nem tudja, mit gondolsz. Ő nagyjából egyetértett velem.
Old December 11, 2008, 15:09
Csoport tagja

Kölcsönkérhetem egy azonos verzióját.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows Rendszer-visszaállítás scopa A Windows operációs rendszerek 1 Október 7, 2009 02:55
How to Restore a XXClone PeterPan General Chat szoftver 0 Augusztus 25, 2009 12:27
Bár a Windows szokás Teljesen Load. Segítség a Rendszer-visszaállítás Kérlek. Zizou05 A Windows operációs rendszerek 1 28. május 2009 11:47
A Windows rendszer-visszaállítás nem működik pest79456 Vírus, kémprogram és biztonság 11 9. március 2009 18:55
Hogyan lehet helyreállítani adatok / felhasználók a Windows XP SP2? undis12 A Windows operációs rendszerek 4 13 Sep 2007 03:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.