![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Vettem egy HP Compaq dc7100 használt kötelező off eBay. Ez nem jött egy visszaállítási CD-t, de van egy XP Termék Kulcs címkét ragasztani a toronyba. Lehet-e újra a Windows és valahogy ez a termék kulcs? Nem wana elveszti a legit Windows a számítógép ezt a frissítést, stb, stb, Jó lenne egy "nem hivatalos másolatát, de ismét inkább tartsa legit. Én ez lehetséges ????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persze, a legfontosabb az, ami tartja jogos, mivel egy-egy, nincs semmi probléma.
| |||
| |||
| Hogyan tudok egy olyan mérkőzés, amikor a címkét, hogy a CD-t soha nem jött a számítógép. Ez az, amit én annak baj van egyébként én tud létrehozni egy cd / letölthető a CD, ami lehetővé teszi, hogy használja a termék kulcs, vagy bármi mást is javasol? |
|
| |||
| |||
| A Microsoft valószínűleg egy küldünk egy kis díjat vagy próbálja ebay. Letölteni őket a fórum szabályai ellen, mivel az nem törvényes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vagy egyszerűen csak kölcsönkérni egy valaki, hogy ugyanaz a szöveg -, majd használja a gombot.
| |||
| |||
| Do you mean telepítő CD-lemezen vagy helyreállítása? Szintén nem ezek CD zárva saját termék kulcs? Kérjük, magyarázza. |
|
| |||
| |||
| Nem, a CD-k is azonos, bár azok a különböző változatok. azaz: Pro, Home, Pro Service Pack 1, az otthoni a Service Pack 3 stb verziójának meg kell egyeznie a termék kulcs változatot. CD-visszaállítás egy egész más gyorsforraló a kígyók, és alapvetően a Windows CD-hírnök körül, amelyet a gyártó, és a legtöbb esetben csak a konkrét teszi / modelleket, mivel azok egyedi járművezetők épült megkönnyítése érdekében az új felhasználókat. |
|
| |||
| |||
| Mi volt glasgow hivatkozva? |
|
| |||
| |||
| Nem tudja, mit gondolsz. Ő nagyjából egyetértett velem. |
|
| |||
| |||
| Kölcsönkérhetem egy azonos verzióját. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Rendszer-visszaállítás | scopa | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 7, 2009 02:55 |
| How to Restore a XXClone | PeterPan | General Chat szoftver | 0 | Augusztus 25, 2009 12:27 |
| Bár a Windows szokás Teljesen Load. Segítség a Rendszer-visszaállítás Kérlek. | Zizou05 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 28. május 2009 11:47 |
| A Windows rendszer-visszaállítás nem működik | pest79456 | Vírus, kémprogram és biztonság | 11 | 9. március 2009 18:55 |
| Hogyan lehet helyreállítani adatok / felhasználók a Windows XP SP2? | undis12 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 13 Sep 2007 03:08 |
| Téma eszközök | |
| |