![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי קניתי HP Compaq dc7100 יד שניה comp off eBay. זה לא בא עם תקליטור השחזור, אך קיימת XP תווית מפתח המוצר תקועה על המגדל. האם ניתן להתקין מחדש את Windows איכשהו זה עם מפתח מוצר? אני לא מאבד את wana לגיטימי גירסה של Windows מן המחשב עדכונים וכו 'וכו', אני יכול להשתמש "העתק בלתי רשמי", אבל שוב, אני מעדיף לשמור את זה לגיטימי. אני S זה אפשרי ????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמובן, המפתח הוא שומר על מה זה לגיטימי, כמו שיש לך אחת, אין בעיה.
| |||
| |||
| איך אני יכול לקבל אחת התואמת את התווית כאשר CD כי לא בא עם המחשב. זה מה שאני מתקשה עם שם בכל מקרה אני יכול ליצור CD / להוריד CD שיאפשר לי להשתמש במפתח מוצר או כל דבר אחר אתה יכול להציע? |
|
| |||
| |||
| מיקרוסופט סביר להניח שלח לך קטנה בתשלום או לנסות eBay. הוא מוריד אותם נגד פורום כללי כיוון שהיא אינה חוקית. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| או פשוט לשאול מאדם אחד, שיש לו את אותה גרסה - אז להשתמש במפתח.
| |||
| |||
| האם אתה מתכוון דיסק התקנה או לשחזר CD? כמו כן הם לא נעולים לתוך תקליטורים אלה שלהם מפתח מוצר? בבקשה להסביר. |
|
| |||
| |||
| לא, תקליטורים הם אותו, למרות שהם באים גרסאות שונות. כלומר: Pro, Home, Pro עם Service Pack 1, הביתה עם Service Pack 3 ועוד את גירסת חייבת להתאים את מפתח המוצר של הגרסה. שחזור תקליטורים הם כל פרור של נחשים שונים ו-Windows הם בעצם תקליטורים messed מסביב על ידי היצרן והן ברוב המקרים רק על עבודה ספציפית עושה / דגמים ספציפיים כפי שהם מובנים נהגים כדי להקל על משתמשים חדשים. |
|
| |||
| |||
| מה היתה כוונתי ל glaswegian? |
|
| |||
| |||
| לא בטוח מה אתה מתכוון. הוא די הרבה concurred איתי. |
|
| |||
| |||
| לשאול אחד את אותה גרסה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שחזור המערכת של Windows | scopa | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 7 אוקטובר 2009 02:55 |
| כיצד לשחזר מ XXClone | PeterPan | כללי תוכנות צ 'אט | 0 | 25 אוגוסט 2009 12:27 |
| Windows בר wont טען לגמרי. עזרה עם שחזור המערכת בבקשה. | Zizou05 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -28 במאי 2009 11:47 |
| שחזור מערכת Windows אינה פועלת | pest79456 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 11 | 9th מרץ 2009 18:55 |
| כיצד אוכל לשחזר נתונים / משתמשים ב-Windows XP SP2? | undis12 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 13 ספטמבר 2007 03:08 |
| שרשרת כלים | |
| |