![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš nusipirkau HP Compaq dc7100 antra vertus KOMP ne eBay. Jis neateina su atkurti CD, bet ten yra XP Product Key etiketę įstrigo dėl bokšto. Ar įmanoma įdiegti Windows kažkaip šio produkto raktas? I don't wana prarasti Legit Windows versiją iš šio atnaujinimus kompiuteris ir tt ir tt, galėčiau naudoti "neoficiali kopija", bet vėl aš mieliau laikyti teisėtu. Aš ai tai įmanoma ????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žinoma, pagrindinis yra tai, kas išlaiko jį teisėtu, kaip jūs vienas nėra problema.
| |||
| |||
| Kaip galėčiau gauti vieną, kuris atitinka etiketėse, kad CD niekada atėjo su kompiuteriu. Tai, ką aš problemų su tai ten vistiek galiu sukurti CD / Download CD, kad leistų man naudoti produkto rakto ar dar ką nors galite pasiūlyti? |
|
| |||
| |||
| Microsoft tikriausiai atsiųsti vieną nedidelį mokestį arba bandykite eBay. Atsisiunčia jų yra prieš forumo taisykles, nes tai ne teisinis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Arba tiesiog skolintis vienas iš asmens, kuris tą pačią versiją - tada naudoti jūsų raktas.
| |||
| |||
| Do you mean diegimo disko arba atkurti CD? Taip pat nėra šių CD uždarytas į savo produkto raktas? Paaiškinkite. |
|
| |||
| |||
| Ne, kompaktiniai diskai yra vienodi, nors jie yra skirtingose versijose. ty: Pro, Home, Professional su Service Pack 1 ", namuose su Service Pack 3" ir tt versija turi atitikti jūsų produkto raktas versija. Vėl kompaktiniai diskai yra visiškai skirtingi virdulys gyvačių ir iš esmės yra "Windows" CD messed around with gamintojo ir dažniausiai dirba tik dėl konkrečių daro / modelių, nes jie turi specialias tvarkykles pastatytas siekiant palengvinti naujų vartotojų. |
|
| |||
| |||
| Kas buvo Gimęs Glazgas omenyje? |
|
| |||
| |||
| Nežinote, ką tu kalbi. Jis beveik sutapo su manimi. |
|
| |||
| |||
| Pasiskolinti vieną pačią versiją. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows System Restore | Norma | Windows "operacinės sistemos | 1 | 7 spalis 2009 02:55 |
| Kaip atkurti iš XXClone | Naif | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 0 | Rugpjūtis 25, 2009 12:27 |
| Windows Baras Wont Visiškai apkrova. Pagalba System Restore Prašom. | Zizou05 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 28, 2009 11:47 |
| Windows System Restore neveikia | pest79456 | Virus, Spyware & Security | 11 | 9 kovas 2009 18:55 |
| Kaip galima atkurti duomenis, naudotojų Windows XP SP2? | undis12 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 13 rugsėjis 2007 03:08 |
| Temos įrankiai | |
| |