![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau Iegādājos HP Compaq dc7100 lietotu comp off ebay. Tas nenāca ar atjaunotu cd, bet ir XP Product Key etiķete uzlīmējis tornī. Vai ir iespējams pārinstalēt Windows kaut kā ar šo produkta atslēgu? I don't wana zaudēt legit Windows versiju no šī datora atjauninājumus utt utt, es varētu izmantot "neoficiālo kopija", bet atkal es drīzāk saglabāt to legit. I s tas ir iespējams ????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Protams, galvenais ir tas, kas notur to legit, kā jūs viens nav problēmu.
| |||
| |||
| Kā es varu saņemt vienu, kas atbilst etiķetes, ja šī cd nekad nāca ar datoru. Šis ir tas, ko man ir problēmas ar ir tur tik i var izveidot cd / download cd, kas ļaus man izmantot produkta atslēgu, vai jebko citu varat ieteikt? |
|
| |||
| |||
| Microsoft, iespējams, nosūtīs jums vienu nelielu samaksu vai mēģināt ebay. Lejupielāde viņiem ir pret foruma noteikumiem, kā tas nav likumīgi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai vienkārši aizņemties vienu no personas, kas ir pats versiju - tad izmanto atslēgu.
| |||
| |||
| Vai jūs domājāt instalācijas diska vai atjaunot cd? Arī ir šie cds spiesti sava produkta atslēgu? Lūdzu, paskaidrojiet. |
|
| |||
| |||
| Nē, CD ir vienādas, kaut arī tie ir dažādās versijās. ti: Pro, Home, Pro ar Service Pack 1, mājās ar Service Pack 3 utt versiju jāsakrīt jūsu produkta atslēga versiju. Restore CDs ir kopumā atšķiras katls čūsku, un tie pamatā Windows CD messed aptuveni ar ko ražotājs, un vairumā gadījumu tikai strādāt par īpašiem padara / modeļiem, jo tie ir īpaši vadītājiem būvētas lai atvieglotu jaunu lietotāju. |
|
| |||
| |||
| Kas bija glaswegian atsaucoties uz? |
|
| |||
| |||
| Nezināt, ko tu domā. Viņš diezgan daudz piekrita ar mani. |
|
| |||
| |||
| Aizņemties vienu pašu versiju. |