![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Kupiłem HP Compaq dc7100 używanych comp poza serwisem eBay. Nie pochodzą z przywrócić cd, ale istnieje XP Product Key etykiecie zatrzymany na wieży. Czy możliwe jest ponowne zainstalowanie systemu Windows w jakiś sposób z tego klucza produktu? I don't wana tracą legit wersji systemu Windows z tego komputera aktualizacje itd., i może korzystać z "nieoficjalnych egzemplarz", ale znowu wolałbym zachować legit. I to jest możliwe ????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oczywiście, kluczem jest to, co utrzymuje legit, jak masz taki problem nie istnieje.
| |||
| |||
| Jak mogę uzyskać taki, który pasuje do etykiety, gdy cd nie z komputerem. To ja jestem kłopoty, to i tak nie mogę utworzyć cd / download CD, które pozwolą mi na korzystanie z klucza produktu lub czegokolwiek innego można zaproponować? |
|
| |||
| |||
| Firma Microsoft będzie prawdopodobnie wyśle do Ciebie jeden za niewielką opłatą lub spróbuj eBay. Pobieranie je przed forum zasady, ponieważ nie jest legalne. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lub po prostu jeden pożyczyć od kogoś, że ma tę samą wersję - następnie użyj klawisza.
| |||
| |||
| Czy oznacza instalacji na dysku CD lub przywrócić? Ponadto płyty te nie są zablokowane na własne klucze produktu? Proszę wyjaśnić. |
|
| |||
| |||
| Nie, płyty są takie same, mimo że pochodzą one w różnych wersjach. tj.: Pro, Home, Professional z dodatkiem Service Pack 1, dom z dodatkiem Service Pack 3 itd. wersji musi pasować klucz produktu wersji. Przywracanie całej płyty są różne czajnik z węży i są zasadniczo Windows z płyty CD messed okolice przez producenta i będzie w większości przypadków tylko na konkretnych czyni / modeli mają specyficzne sterowniki zbudowany w celu ułatwienia dla nowych użytkowników. |
|
| |||
| |||
| Jaki był glaswegian odnoszące się do? |
|
| |||
| |||
| Nie wiesz, co masz na myśli. On bardzo zgodzili się ze mną. |
|
| |||
| |||
| Wypożycz jeden z tej samej wersji. |