![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Am cumparat un HP Compaq dc7100 la mâna a doua comp de pe eBay. Acesta nu a venit cu un CD de restaurare, dar nu există un XP Product Key eticheta a ramas de pe turn. Este posibil să reinstalaţi Windows cumva cu acest produs cheie? Eu nu wana pierde legit versiune de Windows de pe acest computer pentru actualizări etc etc, i-ar putea folosi o "copie neoficiale", dar din nou, mai degrabă i-ar ţine-o legal. Nu e posibil ????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sigur, este cheia ce păstrează legit, aşa cum aţi avea un există nici o problemă.
| |||
| |||
| Cum pot obţine o etichetă care se potriveşte în cazul în care CD-ul nu a venit cu calculatorul. Aceasta este ceea ce am probleme cu e acolo, oricum i posibilitatea de a crea un CD / download pe un CD, care va permite-mi să utilizaţi cheia de produs sau orice altceva vă poate sugera? |
|
| |||
| |||
| Microsoft va va trimite, probabil, unul pentru o mică taxă sau încercaţi ebay. Descărcarea le este împotriva regulilor forum, deoarece nu este legal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sau pur şi simplu un imprumut de la cineva care are aceeaşi versiune - apoi utilizaţi cheia.
| |||
| |||
| Vrei sa spui cu discul de instalare sau restabili CD? De asemenea, aceste CD-uri nu sunt blocate în propriile chei de produs? Vă rugăm să explicaţi. |
|
| |||
| |||
| Nu, de pe CD-uri sunt la fel, cu toate că au venit în diferite versiuni. Ex: Pro, Acasa, Pro cu Service Pack 1, acasă cu Service Pack 3 etc versiunea trebuie să se potrivească cu cheia produsului versiune. Restaurare de CD-uri sunt un întreg diferite ibric de şerpi şi sunt în esenţă Windows incurcat CD-uri cu aproximativ de către producător şi, în majoritatea cazurilor, va funcţiona doar pe anumite face / ca modele pe care le-au construit in drivere specifice pentru uşurinţa de a noi utilizatori. |
|
| |||
| |||
| Ce-a fost glaswegian referindu-se la? |
|
| |||
| |||
| Nu sunteţi sigur ce vrei sa spui. E destul de mult de acord cu mine. |
|
| |||
| |||
| Împru o aceeaşi versiune. |