![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Kúpil som HP Compaq dc7100 druhej strane comp vypnúť eBay. Je nepřišel s cd obnoviť, ale je tu XP Product Key etiketa prilepené na veži. Je možné sa nejako preinštalovať systém Windows s týmto produktom kľúč? Nechcem wana stratiť dôveryhodne verziu Windows z tohto počítača aktualizácií atď atď, mohol by som použiť "neoficiálne kópie", ale ešte radšej by som ju dôveryhodne. I toto je možné ????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jasne, že kľúčové je, čo ju drží dôveryhodne, ak máte jeden nie je žiadny problém.
| |||
| |||
| Ako sa môžem dostať ten, ktorý odpovedá na etikete, že keď cd nikdy s počítačom. To je to, čo som problémy s existuje aj napriek tomu môžete vytvoriť cd / download CD, ktoré mi umožňujú použiť kód Product Key, alebo čokoľvek iného môžete navrhnúť? |
|
| |||
| |||
| Microsoft bude pravdepodobne pošle vám jedno za malý poplatok, alebo skúste eBay. Sťahovanie je proti pravidlám fóra, ak to nie je legálna. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alebo jednoducho požičať jeden od niekoho, ktorý má rovnakú verziu - potom použite kľúč.
| |||
| |||
| To myslíš inštalačný disk alebo obnoviť cd? Tiež nie sú tieto CD zamknut do svojich vlastných výrobkov kľúče? Prosím vysvetliť. |
|
| |||
| |||
| Nie, na CD sú rovnaké, aj keď prišiel v rôznych verziách. tj: Pro, Home, Pro s aktualizáciou Service Pack 1, doma s aktualizáciou Service Pack 3 atď verzia musí zodpovedať vašim kľúčovým verzia produktu. Obnoviť CD sú celkom odlišný a hady sú v podstate Windows CD zmatený s kolesom, ktoré výrobca a vo väčšine prípadov len na konkrétne robí / modely, ktoré majú špecifické ovládače postavený pre ľahší k novým užívateľom. |
|
| |||
| |||
| Čo bolo s odkazom na Glasgowa? |
|
| |||
| |||
| Nie ste si istí, čo máte na mysli. Je moc hezké súhlasil so mnou. |
|
| |||
| |||
| Borrow jedno rovnakej verzie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Obnovenie systému Windows | scope | Operačné systémy Windows | 1 | 7.října 2009 02:55 |
| Ako obnoviť z XXClone | Anggun | Všeobecné Software Chat | 0 | 25.srpna 2009 12:27 |
| Windows Bar zvyknutý Plne Načítať. Pomôžte, prosím, pomocou nástroja Obnovovanie systému. | Zizou05 | Operačné systémy Windows | 1 | 28. mája 2009 11:47 |
| Windows Obnovovanie systému nefunguje | pest79456 | Virus, spyware a bezpečnosť | 11 | 9. marca 2009 18:55 |
| Ako môžem obnoviť dáta / užívateľov vo Windows XP SP2? | undis12 | Operačné systémy Windows | 4 | 13. September 2007 03:08 |
| Thread Tools | |
| |