![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Ја купио ХП предузећа Цомпак дц7100 половних цомп офф еБаы. Он није дошао са цд вратити, али постоји једна КСП Продуцт Кеы ознаком заглави на кулу. Да ли је могуће да бисте поново инсталирали Уиндоус некако овај производ кључ? И дон'т уана изгубити читљив верзију система Уиндоус са овог рачунара исправке итд итд, ја могао користити "неслужбена копија", али опет ја би радије задржати читљив. И ово је могуће са ????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наравно, кључно је оно што га држи читљив, јер имате један нема проблема.
| |||
| |||
| Како могу добити један који одговара ознаком када је тај цд није дошла са рачунаром. То је оно што сам ја има проблема са је тамо ионако не могу створити цд / доунлоад цд који ће допустити мене за коришћење кључа производа или било шта друго можете предложити? |
|
| |||
| |||
| Мицрософт вероватно ће вам послати један за малу накнаду или покушајте ебаы. Скидати им је против правила форума јер није правно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или једноставно позајмити један од некога који има исту верзију - онда користите свој кључ.
| |||
| |||
| Да ли мислиш инсталациони диск или вратити цд? Такође се не ових ЦД-а закључали у своју производ тастере? Молим објасните. |
|
| |||
| |||
| Не, ЦД-ови су исти, али долазе у различитим верзијама. нпр: Про, Хоме, Про са сервисним пакетом Сервице Пацк 1, кућица са Сервице Пацк 3 и сл верзију мора одговарати ваш производ кључ верзију. Ресторе ЦД-ови су целине различите котлић од змија те су у основи Уиндоус ЦД-а мессед около са по произвођачу, те ће у већини случајева само раде на одређеним чини / модела као што су специфични за возаче изграђен лакоћом до нових корисника. |
|
| |||
| |||
| Који је био гласуегиан односи се на? |
|
| |||
| |||
| Нисте сигурни шта сте мислили. Он је згодан велик део цонцурред са мном. |
|
| |||
| |||
| Посуди један исту верзију. |