![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben eBay bir HP Compaq dc7100 ikinci el Zorunlu aldım. Bu bir CD ile geri, ama gelmedi bir XP Ürün Anahtarı etiket kuleye aşık olduğunu. Bunu bir şekilde bu ürün anahtar ile pencere yeniden yüklemek mümkün mü? Ben etc güncellemeleri bu bilgisayarda Windows ve yasal sürüm kaybetmek Wana yoksa, i "ama tekrar yerine onu canlı tutmak da bir" gayri resmi kopyasını kullanabilirsiniz. Bu mümkün değil ????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elbette, temel olarak ne var bunun yasal bir hiçbir problem devam ediyor ise.
| |||
| |||
| Nasıl bu etiket o CD bilgisayarla gelmedi uyumlu alabilirsiniz. Bu yine de bir cd / indirmek oluşturabilirsiniz var ne ben bir sorun yaşıyorsanız bu bana ürün anahtar ya da önerebilirsiniz herşeyinizi kullanmak için izin verir CD? |
|
| |||
| |||
| Microsoft, belki de küçük bir ücret almaya eBay için göndereceğiz. Bu yasal değildir onları indirme forumu kuralları aykırıdır. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ya da sadece, aynı edildiği birinden - sonra anahtarı kullanın ödünç.
| |||
| |||
| Sen demek istiyorsun yükleme diskinin veya geri CD? Ayrıca bu CD'ler kendi ürün anahtarlarını mahkum değil mi? Lütfen açıklayın. |
|
| |||
| |||
| Her ne kadar farklı versiyonları mevcuttur Hayır, aynı CD bulunmaktadır. örn: Pro, Home, Pro Service Pack 3 vb sürümü ile Service Pack 1, ev ile ürün anahtarı sürümü eşleşmelidir. CD yılan bir bütün farklı tencere ve temelde Windows CD'leri ile üretici ve çevresinde ileti Çoğu durumda, sadece belirli yapar çalışır / modeller vardır Geri Yükleme gibi özel sürücüleri yeni kullanıcılara kolaylık için yapılmış olması gerekmektedir. |
|
| |||
| |||
| Ne Glasgowlu atıfta bulundu? |
|
| |||
| |||
| Bu ne demek elbette. O hemen hemen benimle concurred. |
|
| |||
| |||
| Bir aynı sürümünü Borrow. |