![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я купив HP Compaq dc7100 другу Comp руку з Ebay. Він не прийшов відновити з CD, але є XP ключ продукту етикеткою застрягли на вежі. Чи можна перевстановити Windows як-то з цим ключ продукту? Я не Ван втратити Legit версію Windows з цього комп'ютера на наявність оновлень і т.д. і т.д., я міг би використати "неофіційні копії" але знову ж таки я б вважав за краще залишити його легалізуватися. Я з цим можливо ????????????? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звичайно, ключовим є те, що тримає це законно, як у вас є немає ніяких проблем.
| |||
| |||
| Як я можу отримати одну, відповідну маркування, коли що CD ніколи не прийшло разом з комп'ютером. От що я в мене виникають проблеми з є в будь-якому випадку можна створити CD / завантажити CD, яка дозволить мені використовувати ключ продукту або що-небудь ще ви можете запропонувати? |
|
| |||
| |||
| Microsoft, ймовірно, відправлю вам один за невелику плату або спробувати Ebay. Завантажуючи їх проти правил форуму як це не законно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або просто позичити один від когось, що має той же варіант - використовувати ключ.
| |||
| |||
| Ви хочете сказати, інсталяційний компакт-диск або відновити диск? Крім того, чи не знаходяться ці диски тільки у своїх власних ключів продукту? Будь ласка, поясніть. |
|
| |||
| |||
| Ні, компакт-диски такі ж, хоча вони й існують у різних версіях. а саме: Pro, Home, Pro з Service Pack 1, будинку з Service Pack 3 і т.д. версії повинні збігатися ключ продукту версії. Відновлення диска цілий чайник різними змій і в основному Windows CD, возився з заводом-виробником і в більшості випадків буде працювати тільки на конкретні робить / моделей, оскільки вони мають спеціальні драйвери для вбудованого в легкості для нових користувачів. |
|
| |||
| |||
| Що Глазго на увазі? |
|
| |||
| |||
| Чи не впевнений, що ви маєте на увазі. Він майже згоден зі мною. |
|
| |||
| |||
| Запозичити одну й ту ж версію. |