![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз като запазите някои файлове (филми, видео) в моята памет и са били записани като ФАЙЛ по тип файл. Трябва да ги редактирате в Windows Movie Maker, но когато отваряте програмата, която той не признава ги от пръчка, тъй като те не са в Windows Media формат. Аз сте кликнали правото да стигнем до имота за да се опитате да промените формата на файла, но той не ми даде възможност да. Всякакви идеи или предложения, ще бъде страхотно! Благодарности! |
|
| |||
| |||
| Просто изтеглите видео конвертор на най-добрите, ще трябва да платите за все пак. Моят fav е общо видео конвертор http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/ не трябва да има свободни такива на SourceForge |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Video File Представяне / Файлов формат за DVD плейър? | jamblebee | Мултимедия & Codecs | 2 | 6-ти Октомври, 2009 04:00 |
| Как да промените иконите за файлове?! Не Типове файлове или папки, всеки отделен файл. | 4D (Fordy (Форд) Оли | Windows операционни системи | 1 | 26 Юли 2009 05:10 |
| Пила Възстановяване след форматиране | mrdaveyk | Общи Софтуер Чат | 3 | 14 април 2009 04:47 |
| Как мога да променя Windows файл потребителско име? | xAlanxEnglandx | Windows операционни системи | 1 | 28 Дек 2007 16:33 |
| Промяна на файловите асоциации (winXP) | кърлеж | Мултимедия & Codecs | 3 | 9 юни 2007 11:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |