menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Můžeš změnit formát souboru v programu Windows Media soubor?

Reply

Thread Nástroje
Old 14.listopadu 2007, 17:05
Nový člen skupiny

Default Můžeš změnit formát souboru v programu Windows Media soubor?

I've uložili nějaké soubory (filmy, videa) na mých Memory Stick a byly uloženy jako soubor podle typu souboru. I třeba upravit je v programu Windows Movie Maker, ale když jsem otevřený program, který neuznává jejich dřevo, které nejsou ve formátu Windows Media Format. Jsem kliknul právo se dostat do nemovitostí se pokusit změnit formát souboru, ale nedává mi možnost.
Jakékoliv nápady a návrhy by to skvělé!
Díky!
Old 17.listopadu 2007, 03:27
Člen Skupina

Default Můžeš změnit formát souboru v programu Windows Media soubor?

Stačí stáhnout video převodník nejvíce ty dobré, že budete muset platit za ne. My fav je celkem video konvertor http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/
by měla být některá z nich zdarma na sourceforge
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Video souboru Prezentace / formát souboru pro DVD přehrávač? jamblebee Multimedia & Kodeky 2 6.října 2009 04:00
Jak změnit ikony pro soubory? Ne Typy souborů nebo složek, z nichž každý jednotlivý spis. 4D (Fordy (Ford) Ollie Operační systémy Windows 1 26. července 2009 05:10
Obnova souborů po formátu mrdaveyk Obecné Software Chat 3 14. dubna 2009 04:47
Jak změnit systém Windows soubor uživatelské jméno? xAlanxEnglandx Operační systémy Windows 1 28. prosince 2007 16:33
Změnit obrázek asociace (WinXP) roztoč Multimedia & Kodeky 3 9. červen 2007 11:07
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.