![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I've uložili nějaké soubory (filmy, videa) na mých Memory Stick a byly uloženy jako soubor podle typu souboru. I třeba upravit je v programu Windows Movie Maker, ale když jsem otevřený program, který neuznává jejich dřevo, které nejsou ve formátu Windows Media Format. Jsem kliknul právo se dostat do nemovitostí se pokusit změnit formát souboru, ale nedává mi možnost. Jakékoliv nápady a návrhy by to skvělé! Díky! |
|
| |||
| |||
| Stačí stáhnout video převodník nejvíce ty dobré, že budete muset platit za ne. My fav je celkem video konvertor http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/ by měla být některá z nich zdarma na sourceforge |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Video souboru Prezentace / formát souboru pro DVD přehrávač? | jamblebee | Multimedia & Kodeky | 2 | 6.října 2009 04:00 |
| Jak změnit ikony pro soubory? Ne Typy souborů nebo složek, z nichž každý jednotlivý spis. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Operační systémy Windows | 1 | 26. července 2009 05:10 |
| Obnova souborů po formátu | mrdaveyk | Obecné Software Chat | 3 | 14. dubna 2009 04:47 |
| Jak změnit systém Windows soubor uživatelské jméno? | xAlanxEnglandx | Operační systémy Windows | 1 | 28. prosince 2007 16:33 |
| Změnit obrázek asociace (WinXP) | roztoč | Multimedia & Kodeky | 3 | 9. červen 2007 11:07 |
| Thread Nástroje | |
| |