μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή αρχείου στο Windows Media file;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Νοεμβρίου, 2007, 17:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή αρχείου στο Windows Media file;

Έχω αποθηκεύσει κάποια αρχεία (ταινίες, βίντεο), για τη μνήμη μου το ραβδί και να έχουν αποθηκευτεί ως FILE υπό τύπο αρχείου. Θέλω να τις επεξεργαστείτε στο Windows Movie Maker αλλά όταν ανοίξει το πρόγραμμα δεν αναγνωρίζει τους από το ραβδί που δεν είναι στο Windows Media Format. Έχω δικαίωμα να κάνετε κλικ στις ιδιότητες για να προσπαθήσετε να αλλάξετε τη μορφή του αρχείου αλλά δεν μου δίνουν τη δυνατότητα.
Τυχόν ιδέες ή προτάσεις θα είναι καταπληκτικό!
Ευχαριστώ!
Old 17 Νοεμβρίου, 2007, 03:27
Μέλος Ομάδα

Default Μπορείτε να αλλάξετε τη μορφή αρχείου στο Windows Media file;

Απλά κατεβάστε ένα βίντεο μετατροπέα τα περισσότερα από τα καλά θα πρέπει να πληρώσετε για το όμως. Fav μου είναι συνολικού βίντεο μετατροπέα http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/
θα πρέπει να υπάρχει κάποιο ελεύθερο για αυτές SourceForge
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Video File Παρουσίαση / μορφή αρχείου για ένα DVD player; jamblebee Multimedia & Codecs 2 6 Οκτωβρίου 2009 04:00
Τρόπος αλλαγής Εικονίδια για αρχεία;! Δεν τύποι αρχείων ή φακέλων, κάθε αρχείου. 4D (Fordy (Ford) Ollie Λειτουργικά συστήματα Windows 1 26 Ιουλ 2009 05:10
Ανάκτησης αρχείων Μετά Μορφοποίηση mrdaveyk Γενικά Λογισμικό Chat 3 14 Απρ 2009 04:47
Πώς μπορώ να αλλάξω τα Windows αρχείο όνομα χρήστη; xAlanxEnglandx Λειτουργικά συστήματα Windows 1 28 Δεκ. 2007 16:33
Αλλαγή συσχετίσεων αρχείων (WinXP) ακάρεως Multimedia & Codecs 3 9 Ιουν 2007 11:07
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.