![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω αποθηκεύσει κάποια αρχεία (ταινίες, βίντεο), για τη μνήμη μου το ραβδί και να έχουν αποθηκευτεί ως FILE υπό τύπο αρχείου. Θέλω να τις επεξεργαστείτε στο Windows Movie Maker αλλά όταν ανοίξει το πρόγραμμα δεν αναγνωρίζει τους από το ραβδί που δεν είναι στο Windows Media Format. Έχω δικαίωμα να κάνετε κλικ στις ιδιότητες για να προσπαθήσετε να αλλάξετε τη μορφή του αρχείου αλλά δεν μου δίνουν τη δυνατότητα. Τυχόν ιδέες ή προτάσεις θα είναι καταπληκτικό! Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Απλά κατεβάστε ένα βίντεο μετατροπέα τα περισσότερα από τα καλά θα πρέπει να πληρώσετε για το όμως. Fav μου είναι συνολικού βίντεο μετατροπέα http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/ θα πρέπει να υπάρχει κάποιο ελεύθερο για αυτές SourceForge |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video File Παρουσίαση / μορφή αρχείου για ένα DVD player; | jamblebee | Multimedia & Codecs | 2 | 6 Οκτωβρίου 2009 04:00 |
| Τρόπος αλλαγής Εικονίδια για αρχεία;! Δεν τύποι αρχείων ή φακέλων, κάθε αρχείου. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 26 Ιουλ 2009 05:10 |
| Ανάκτησης αρχείων Μετά Μορφοποίηση | mrdaveyk | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 14 Απρ 2009 04:47 |
| Πώς μπορώ να αλλάξω τα Windows αρχείο όνομα χρήστη; | xAlanxEnglandx | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 28 Δεκ. 2007 16:33 |
| Αλλαγή συσχετίσεων αρχείων (WinXP) | ακάρεως | Multimedia & Codecs | 3 | 9 Ιουν 2007 11:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |