manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Možete li promijeniti format datoteke u programu Windows Media file?

Reply

Thread Tools
Old 14. studenog 2007, 17:05
Novi član grupe

Default Možete li promijeniti format datoteke u programu Windows Media file?

I've spremaju neke datoteke (filmove, video) na moj memory stick te su spremljene kao SLIKA pod vrstu datoteke. Trebam urediti ih u Windows Movie Maker, ali kad mi otvori program ne prepoznaju ih s stick jer oni nisu u Windows Media formatu. Ja sam kliknuo desno do nekretnina pokušati promijeniti format datoteke, ali ne daje mi opciju.
Bilo koje ideje ili prijedloge bilo bi odlično!
Hvala!
Old 17. studenog 2007, 03:27
Member Group

Default Možete li promijeniti format datoteke u programu Windows Media file?

Pravedan preuzimanje datoteka video converter većina dobrih one koje će morati platiti za ipak. My fav je ukupno video konvertor http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/
tamo bi trebao biti neki free one na SourceForge
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Video Prezentacija File / File Format za DVD player? jamblebee Multimedija i kodeci 2 6. listopad 2009 04:00
Kako to Chanel ikona za datoteke? Nije Vrste datoteka ili mape, svaki pojedinac File. 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows Operating Systems 1 26. srpnja 2009 05:10
File Recovery Nakon Oblik mrdaveyk Općenito Software Chat 3 14. travanj 2009 04:47
Kako mogu promijeniti Windows datoteka korisničko ime? xAlanxEnglandx Windows Operating Systems 1 28. prosinac 2007 16:33
Promijeniti pridruživanja datoteka (WinXP) obol Multimedija i kodeci 3 9. lipnja 2007 11:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.