kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Meg tudja változtatni fájl a Windows Media formátumú fájlokat?

Reply

Téma eszközök
Old November 14, 2007, 17:05
Új tag Csoport

Default Meg tudja változtatni fájl a Windows Media formátumú fájlokat?

Én mentett fájlokat (mozi, videó) a My Memory Stick és a már mentett fájlt fájltípushoz. Meg kell szerkeszteni őket a Windows Movie Maker, de amikor megnyitja a programot, hogy nem ismeri őket a botot, mivel ezek nem a Windows Media formátumú. Én jobb kattintott, hogy a tulajdonságok, hogy megpróbálja megváltoztatni a fájl formátum, de nem adja meg a lehetőséget.
Van ötleted vagy javaslata lenne nagy!
Köszönöm!
Old November 17, 2007, 03:27
Csoport tagja

Default Meg tudja változtatni fájl a Windows Media formátumú fájlokat?

Csak töltse le a video-konverter legnagyobb része jó lesz kell fizetni rá. My fav total video converter http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/
kell egy kis szabad közül a sourceforge
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Bemutató videó fájl / fájl formátum egy DVD lejátszó? jamblebee Multimédia és kodekek 2 Október 6, 2009 04:00
How to Change ikon Files? Nem Fájltípusok és mappák, minden egyes fájl. 4D (Fordy (Ford) Ollie A Windows operációs rendszerek 1 26. július 2009 05:10
Behajtás után File Format mrdaveyk General Chat szoftver 3 14. április 2009 04:47
Hogyan tudom megváltoztatni a fájlt a Windows felhasználói neve? xAlanxEnglandx A Windows operációs rendszerek 1 28. december 2007 16:33
Change file szövetségek (WinXP) atka Multimédia és kodekek 3 9. június 2007 11:07
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.