![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én mentett fájlokat (mozi, videó) a My Memory Stick és a már mentett fájlt fájltípushoz. Meg kell szerkeszteni őket a Windows Movie Maker, de amikor megnyitja a programot, hogy nem ismeri őket a botot, mivel ezek nem a Windows Media formátumú. Én jobb kattintott, hogy a tulajdonságok, hogy megpróbálja megváltoztatni a fájl formátum, de nem adja meg a lehetőséget. Van ötleted vagy javaslata lenne nagy! Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Csak töltse le a video-konverter legnagyobb része jó lesz kell fizetni rá. My fav total video converter http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/ kell egy kis szabad közül a sourceforge |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Bemutató videó fájl / fájl formátum egy DVD lejátszó? | jamblebee | Multimédia és kodekek | 2 | Október 6, 2009 04:00 |
| How to Change ikon Files? Nem Fájltípusok és mappák, minden egyes fájl. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 1 | 26. július 2009 05:10 |
| Behajtás után File Format | mrdaveyk | General Chat szoftver | 3 | 14. április 2009 04:47 |
| Hogyan tudom megváltoztatni a fájlt a Windows felhasználói neve? | xAlanxEnglandx | A Windows operációs rendszerek | 1 | 28. december 2007 16:33 |
| Change file szövetségek (WinXP) | atka | Multimédia és kodekek | 3 | 9. június 2007 11:07 |
| Téma eszközök | |
| |