mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Ar galite pakeisti failo formatą į Windows Media file?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 14, 2007, 17:05
Naujas Narys

Default Ar galite pakeisti failo formatą į Windows Media file?

Aš išsaugoti kai kurių failų (Filmai, video) mano atminties kortelę ir buvo įrašytas kaip failų pagal failo tipą. Man reikia keisti juos į Windows Movie Maker, bet kai aš atidarau programa, ji nepripažįsta jų laikytis, nes jie nėra Windows Media formatas. Aš dešinėje paspausti, kad patekti į savybes pabandyti pakeisti failo formatą, bet tai nesuteikia man galimybe.
Bet kokias idėjas ir pasiūlymus, būtų labai gerai!
Ačiū!
Old Lapkritis 17, 2007, 03:27
Narys

Default Ar galite pakeisti failo formatą į Windows Media file?

Tiesiog atsisiųskite video konverteris dauguma gerų jums teks mokėti už nors. My fav yra viso Video Converter http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/
turėtų būti šiek tiek laisvo tie on sourceforge
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Video File pristatymas / Failų formatas DVD grotuvas? jamblebee Multimedia & Codecs 2 6 spalis 2009 04:00
Kaip pakeisti piktogramą failus?! Ne failų tipai arba aplankai Kiekvienoje atskiroje byloje. 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows "operacinės sistemos 1 26 liepa 2009 05:10
Failų atkūrimas po formato mrdaveyk BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 Balandis 14, 2009 04:47
Kaip galiu pakeisti failo Windows vartotojo vardą? xAlanxEnglandx Windows "operacinės sistemos 1 28 gruodis 2007 16:33
Pakeiskite failo asociacijos (WinXP) erkė Multimedia & Codecs 3 9 birželis 2007 11:07
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.