![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš išsaugoti kai kurių failų (Filmai, video) mano atminties kortelę ir buvo įrašytas kaip failų pagal failo tipą. Man reikia keisti juos į Windows Movie Maker, bet kai aš atidarau programa, ji nepripažįsta jų laikytis, nes jie nėra Windows Media formatas. Aš dešinėje paspausti, kad patekti į savybes pabandyti pakeisti failo formatą, bet tai nesuteikia man galimybe. Bet kokias idėjas ir pasiūlymus, būtų labai gerai! Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Tiesiog atsisiųskite video konverteris dauguma gerų jums teks mokėti už nors. My fav yra viso Video Converter http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/ turėtų būti šiek tiek laisvo tie on sourceforge |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Video File pristatymas / Failų formatas DVD grotuvas? | jamblebee | Multimedia & Codecs | 2 | 6 spalis 2009 04:00 |
| Kaip pakeisti piktogramą failus?! Ne failų tipai arba aplankai Kiekvienoje atskiroje byloje. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Windows "operacinės sistemos | 1 | 26 liepa 2009 05:10 |
| Failų atkūrimas po formato | mrdaveyk | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Balandis 14, 2009 04:47 |
| Kaip galiu pakeisti failo Windows vartotojo vardą? | xAlanxEnglandx | Windows "operacinės sistemos | 1 | 28 gruodis 2007 16:33 |
| Pakeiskite failo asociacijos (WinXP) | erkė | Multimedia & Codecs | 3 | 9 birželis 2007 11:07 |
| Temos įrankiai | |
| |