menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Môžeš zmeniť formát súboru v programe Windows Media súbor?

Reply

Thread Tools
Old 14.listopadu 2007, 17:05
Nový člen skupiny

Default Môžeš zmeniť formát súboru v programe Windows Media súbor?

I've uložili nejaké súbory (filmy, videá) na mojich Memory Stick a boli uložené ako súbor podľa typu súboru. I treba upraviť je v programe Windows Movie Maker, ale keď som otvorený program, ktorý neuznáva ich drevo, ktoré nie sú vo formáte Windows Media Format. Som kliknul právo sa dostať do nehnuteľností sa pokúsiť zmeniť formát súboru, ale nedáva mi možnosť.
Akékoľvek nápady a návrhy by to skvelé!
Vďaka!
Old 17.listopadu 2007, 03:27
Člen Skupina

Default Môžeš zmeniť formát súboru v programe Windows Media súbor?

Stačí stiahnuť video prevodník najviac tie dobré, že budete musieť platiť za ne. My fav je celkom video konvertor http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/
by mala byť niektorá z nich zdarma na sourceforge
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Video súboru Prezentácia / formát súboru pre DVD prehrávač? jamblebee Multimedia & Kodeky 2 6.októbra 2009 04:00
Ako zmeniť ikony pre súbory? Nie Typy súborov alebo zložiek, z ktorých každý jednotlivý spis. 4D (Ford (Ford) Ollie Operačné systémy Windows 1 26. júla 2009 05:10
Obnova súborov po formáte mrdaveyk Všeobecné Software Chat 3 14. apríla 2009 04:47
Ako zmeniť systém Windows súbor užívateľské meno? xAlanxEnglandx Operačné systémy Windows 1 28. decembra 2007 16:33
Zmeniť obrázok asociácie (WinXP) roztoč Multimedia & Kodeky 3 9. jún 2007 11:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.