![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I've uložili nejaké súbory (filmy, videá) na mojich Memory Stick a boli uložené ako súbor podľa typu súboru. I treba upraviť je v programe Windows Movie Maker, ale keď som otvorený program, ktorý neuznáva ich drevo, ktoré nie sú vo formáte Windows Media Format. Som kliknul právo sa dostať do nehnuteľností sa pokúsiť zmeniť formát súboru, ale nedáva mi možnosť. Akékoľvek nápady a návrhy by to skvelé! Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Stačí stiahnuť video prevodník najviac tie dobré, že budete musieť platiť za ne. My fav je celkom video konvertor http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/ by mala byť niektorá z nich zdarma na sourceforge |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Video súboru Prezentácia / formát súboru pre DVD prehrávač? | jamblebee | Multimedia & Kodeky | 2 | 6.októbra 2009 04:00 |
| Ako zmeniť ikony pre súbory? Nie Typy súborov alebo zložiek, z ktorých každý jednotlivý spis. | 4D (Ford (Ford) Ollie | Operačné systémy Windows | 1 | 26. júla 2009 05:10 |
| Obnova súborov po formáte | mrdaveyk | Všeobecné Software Chat | 3 | 14. apríla 2009 04:47 |
| Ako zmeniť systém Windows súbor užívateľské meno? | xAlanxEnglandx | Operačné systémy Windows | 1 | 28. decembra 2007 16:33 |
| Zmeniť obrázok asociácie (WinXP) | roztoč | Multimedia & Kodeky | 3 | 9. jún 2007 11:07 |
| Thread Tools | |
| |