мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Можете ли да промените формат датотеке у програму Уиндоус Медиа филе?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. Мар 2007, 17:05
Нови члан групе

Default Можете ли да промените формат датотеке у програму Уиндоус Медиа филе?

И'ве чувају неке датотеке (филмове, видео) на мој меморы стицк те су сачуване као СЛИКА под врсту датотеке. Требам уредити их у Уиндоус Мовие Макер, али кад ми отвори програм не препознају их са стицк јер они нису у Уиндоус Медиа формату. Ја сам кликнуо десно до некретнина покушати да промените формат датотеке, али не даје ми опцију.
Било које идеје или предлоге било би одлично!
Хвала!
Old 17. Мар 2007, 03:27
Мембер Гроуп

Default Можете ли да промените формат датотеке у програму Уиндоус Медиа филе?

Праведан скидати податке видео Цонвертер већина добрих оне које ће морати да плате за ипак. Мы фав је укупно видео конвертор хттп://ууу.еффецтматрикс.цом/тотал-видео-цонвертер/
тамо би требао бити неки фрее оне на СоурцеФорге
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Презентација видео фајла / Формат за ДВД плејер? јамблебее Мултимедија и кодеци 2 6. Окт 2009 04:00
Како за пресвући икона за датотеке? Није Врсте датотека или фасцикле, сваки појединац Филе. 4Д (Форды (Форд) Оллие Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 26. јула 2009 05:10
Филе Рецоверы Након Форма мрдавеык Уопштено Софтуаре Цхат 3 14 април 2009 04:47
Како да променим Уиндоус датотека корисничко име? ксАланксЕнгландкс Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 28 децембар 2007 16:33
Променити придруживања датотека (УинКСП) оболи Мултимедија и кодеци 3 9. јуна 2007 11:07
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц