![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я зберіг деякі файли (фільми, відео) в моїй пам'яті і були збережені як файл за типом файлу. Мені потрібно редагувати їх в Windows Movie Maker, але коли я відкриваю програму він не визнає їх з палицею, оскільки вони не у форматі Windows Media. Я клацнули правою дістатися до властивостей, щоб спробувати змінити формат файлу, але це не дає мені можливість. Будь-які ідеї або пропозиції, було б здорово! Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Просто завантажити відео конвертер більшості гарних вам доведеться платити за думки ". Моє вибране Всього відео конвертер http://www.effectmatrix.com/total-video-converter/ повинен бути якийсь вільних на SourceForge |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеофайл Презентація / формат файлу для DVD-плеєр? | jamblebee | Мультимедіа & кодеки | 2 | 6 жовтня 2009 04:00 |
| Як змінити іконки для файлів?! Чи не Типи файлів або папок, окремого файлу. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Операційні системи Windows | 1 | 26 липня 2009 05:10 |
| Після відновлення файлів формату | mrdaveyk | General Software чат | 3 | 14 квітня 2009 04:47 |
| Як я можу змінити користувач Windows назва файлу? | xAlanxEnglandx | Операційні системи Windows | 1 | 28 грудня 2007 16:33 |
| Зміни асоціації файлів (WinXP) | кліщ | Мультимедіа & кодеки | 3 | 9 червня 2007 11:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |