по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Можете ли да е инсталиран Windows - Ei Системи направи операционната система CD

Reply

Нишка Инструменти
Old 14-ти февруари 2009, 06:16
Член Група

Default Можете ли да е инсталиран Windows - Ei Системи направи операционната система CD

Здрасти,

Можеш ли да получите Windows reinstalled, трябваше ми купи компютър от pcworld ЮИО системи на Windows XP и Windows има сериен на гърба, но неговата група лицензия от dsgi е, че те все пак мога да получа Windows XP от CD или навсякъде направи една от друга компютъра и да си серийния номер на него.

Благодарности

Съжалявам, ако аз не съм голям глас да публикувате нещо подобно.

Old 14-ти февруари 2009, 06:26
Администратор Група

Default Можете ли да е инсталиран Windows - Ei Системи направи операционната система CD

Възможно е да има софтуер на машината, която ще направите резервно CD, зависи от марка / модел. Освен това, Вие трябва да има възстановяване на дял (раздел от твърдия диск, разпределени с настройка на файлове, за да направи възстановяване). И отново, зависи от марката / модела.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14-ти февруари 2009, 12:38
Член Група

В не са система е не са системите не са 204 и са tyred възстановяване, като натиснете R, но тя отива до възстановяване на готовност ри просто умира и казва приучавам възстановяване corupt данни
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Е Прозорец истинска операционна система, или е MS-DOS? ComputerRepairStpete Windows операционни системи 1 7-ми октомври 2009 17:13
Инсталиране на операционни системи на USB Coolyxxx Общи Софтуер Чат 7 2-ро Mar 2009 16:50
Две операционни системи на един компютър - Windows Vista и XP Dual Обувка TenQ Windows операционни системи 1 11 Feb 2009 12:05
POST ми казва, аз имам 2 операционни системи Arriflex Windows операционни системи 5 22 Дек 2007 17:25
Сравняване на операционните системи! superfly Общи Софтуер Чат 4 24 април 2007 06:42
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc