![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Можеш ли да получите Windows reinstalled, трябваше ми купи компютър от pcworld ЮИО системи на Windows XP и Windows има сериен на гърба, но неговата група лицензия от dsgi е, че те все пак мога да получа Windows XP от CD или навсякъде направи една от друга компютъра и да си серийния номер на него. Благодарности Съжалявам, ако аз не съм голям глас да публикувате нещо подобно. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Възможно е да има софтуер на машината, която ще направите резервно CD, зависи от марка / модел. Освен това, Вие трябва да има възстановяване на дял (раздел от твърдия диск, разпределени с настройка на файлове, за да направи възстановяване). И отново, зависи от марката / модела.
| |||
| |||
| В не са система е не са системите не са 204 и са tyred възстановяване, като натиснете R, но тя отива до възстановяване на готовност ри просто умира и казва приучавам възстановяване corupt данни |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Е Прозорец истинска операционна система, или е MS-DOS? | ComputerRepairStpete | Windows операционни системи | 1 | 7-ми октомври 2009 17:13 |
| Инсталиране на операционни системи на USB | Coolyxxx | Общи Софтуер Чат | 7 | 2-ро Mar 2009 16:50 |
| Две операционни системи на един компютър - Windows Vista и XP Dual Обувка | TenQ | Windows операционни системи | 1 | 11 Feb 2009 12:05 |
| POST ми казва, аз имам 2 операционни системи | Arriflex | Windows операционни системи | 5 | 22 Дек 2007 17:25 |
| Сравняване на операционните системи! | superfly | Общи Софтуер Чат | 4 | 24 април 2007 06:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |