menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Dostanete Windows Instalovaný - Ei systémy, aby operační systém CD

Reply

Thread Nástroje
Old 14.února 2009, 06:16
Člen Skupina

Default Dostanete Windows Instalovaný - Ei systémy, aby operační systém CD

nazdar,

dostanete přeinstalovat Windows, musel jsem koupila počítač od pcworld PUE systémy Windows XP i Windows mají sériový na zadní straně, ale jeho skupina licence od dsgi je, že i přesto mohou získat Windows XP cd odkudkoliv nebo jednorázové jiného počítače a dát mé sériové číslo na ní.

Díky

Promiň, jestli jsem neměla nahlas na post něco takového.

Old 14.února 2009, 06:26
Administrátor Skupina

Zde může být software na počítači, který bude zálohovat CD, záleží na značky / modelu. Jiné, než to, že byste měl mít využití oblast (A oddílu pevného disku přidělena s instalační soubory dělat obnovit). Opět záleží na značky / modelu.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14.února 2009, 12:38
Člen Skupina

Tento systém je ei ei systémy ei 204 Mám tyred využití klávesami R, ale je to způsob využití nd prostě umře a říká zvyklý obnovy dat corupt
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Pravda je Windows operační systém, nebo je to MS-DOS? ComputerRepairStpete Operační systémy Windows 1 7.října 2009 17:13
Instalace operačních systémů na USB Coolyxxx Obecné Software Chat 7 2. března 2009 16:50
Dva operační systémy na jednom PC - Windows Vista a XP Duální Zavádecí TenQ Operační systémy Windows 1 11. únor 2009 12:05
POST mi říká, já mám 2 operační systémy Arriflex Operační systémy Windows 5 22. prosinec 2007 17:25
Porovnávání operačních systémů! superfly Obecné Software Chat 4 24. dubna 2007 06:42
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.