![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| nazdar, dostanete přeinstalovat Windows, musel jsem koupila počítač od pcworld PUE systémy Windows XP i Windows mají sériový na zadní straně, ale jeho skupina licence od dsgi je, že i přesto mohou získat Windows XP cd odkudkoliv nebo jednorázové jiného počítače a dát mé sériové číslo na ní. Díky Promiň, jestli jsem neměla nahlas na post něco takového. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zde může být software na počítači, který bude zálohovat CD, záleží na značky / modelu. Jiné, než to, že byste měl mít využití oblast (A oddílu pevného disku přidělena s instalační soubory dělat obnovit). Opět záleží na značky / modelu.
| |||
| |||
| Tento systém je ei ei systémy ei 204 Mám tyred využití klávesami R, ale je to způsob využití nd prostě umře a říká zvyklý obnovy dat corupt |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pravda je Windows operační systém, nebo je to MS-DOS? | ComputerRepairStpete | Operační systémy Windows | 1 | 7.října 2009 17:13 |
| Instalace operačních systémů na USB | Coolyxxx | Obecné Software Chat | 7 | 2. března 2009 16:50 |
| Dva operační systémy na jednom PC - Windows Vista a XP Duální Zavádecí | TenQ | Operační systémy Windows | 1 | 11. únor 2009 12:05 |
| POST mi říká, já mám 2 operační systémy | Arriflex | Operační systémy Windows | 5 | 22. prosinec 2007 17:25 |
| Porovnávání operačních systémů! | superfly | Obecné Software Chat | 4 | 24. dubna 2007 06:42 |
| Thread Nástroje | |
| |