μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Can You Get Windows Installed - Ei συστημάτων Λειτουργικό Σύστημα CD

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Φεβρουαρίου, 2009, 06:16
Μέλος Ομάδα

Default Can You Get Windows Installed - Ei συστημάτων Λειτουργικό Σύστημα CD

γεια,

μπορεί να έχετε τα παράθυρα επανεγκατασταθεί, ότι είχα αγοράσει τον υπολογιστή μου από pcworld ΔΜΕ σε συστήματα Windows XP που έχω τα παράθυρα σειριακή στο πίσω αλλά η ομάδα είναι άδεια από DSGI που έτσι κι αλλιώς, μπορεί να έχετε ένα CD των Windows XP ή από οποιοδήποτε άλλο κάνουν εφάπαξ υπολογιστή και τον αριθμό σειράς που μου σε αυτό.

Ευχαριστώ

Συγγνώμη αν δεν είμαι σε θέση φωναχτά κάτι σαν αυτό.

Old 14 Φεβρουαρίου, 2009, 06:26
Διαχειριστής Ομάδα

Μπορεί να υπάρχουν λογισμικού για τη μηχανή που θα κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας CD, εξαρτάται από την μάρκα / μοντέλο. Πέραν αυτού, θα πρέπει να έχουν την ανάκτηση partition (Α τμήμα του σκληρού δίσκου που διατίθεται με τα αρχεία της εγκατάστασης να κάνει μια αποκατάσταση). Και πάλι, εξαρτάται από τη μάρκα / μοντέλο.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14 Φεβρουαρίου, 2009, 12:38
Μέλος Ομάδα

Το σύστημα είναι ένα ei ei συστήματα ei 204 Έχω την ανάκτηση tyred πατώντας R, αλλά αυτό ισχύει και για την ανάκτηση mode ιδδ μόλις πεθαίνει και λέει corupt συνηθίζει ανάκτηση δεδομένων
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Είναι ένας αληθινός Windows λειτουργικό σύστημα, είτε αυτό είναι το MS-DOS; ComputerRepairStpete Λειτουργικά συστήματα Windows 1 7 Οκτωβρίου 2009 17:13
Εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων σε ένα USB Coolyxxx Γενικά Λογισμικό Chat 7 2η Μαρ 2009 16:50
Τα δύο λειτουργικά συστήματα σε ένα PC - Windows XP και Vista Dual Boot TenQ Λειτουργικά συστήματα Windows 1 11 Φεβ 2009 12:05
POST μου λέει Έχω 2 Λειτουργικά Συστήματα Arriflex Λειτουργικά συστήματα Windows 5 22 Δεκ. 2007 17:25
Συγκρίνοντας τα λειτουργικά συστήματα! superfly Γενικά Λογισμικό Chat 4 24 Απρ 2007 06:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.