![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| bok, mogu dobiti Windows reinstalled, ja je kupio moj računalo pcworld iz AEI sustavima na Windows XP i Windows serijski imati na leđima, ali njegova je grupa dozvole od dsgi se oni ionako ne mogu dobiti Windows XP CD-a iz bilo isključeno ili načiniti jednu drugu računalo i stavite moj serijski broj na sebi. Hvala ispričavam se ako nisam glasno postavljati nešto ovako. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Postoji svibanj biti softver na stroju koji će izraditi sigurnosnu kopiju CD-a, ovisi o marki / modelu. Osim toga, trebali biste imati recovery partition (Dio tvrdog diska s dodeljeno setup datoteke napraviti vraćanje). Opet, ovisi o make / model.
| |||
| |||
| EI sistem je EI 204 EI Sustavi imam tyred oporavak pritiskom na R, ali ide to recovery modu nd samo umre i kaže navika oporavak podataka corupt |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Istina je Windows operativni sustav, ili je to MS-DOS-a? | ComputerRepairStpete | Windows Operating Systems | 1 | 7. listopada 2009 17:13 |
| Instalacija operativnog sustava na USB | Coolyxxx | Općenito Software Chat | 7 | 2. ožujak 2009 16:50 |
| Dva Operacijski sustavi na jednom PC - Windows Vista i XP Dual Boot | TenQ | Windows Operating Systems | 1 | 11. veljača 2009 12:05 |
| POSTAVI reći mene Imam 2 Operacijski sustavi | Arriflex | Windows Operating Systems | 5 | 22. prosinac 2007 17:25 |
| Usporedbom operativnih sustava! | superfly | Općenito Software Chat | 4 | 24. travanj 2007 06:42 |
| Thread Tools | |
| |