![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia, Tud Windows újratelepítése, én vettem a számítógépet és az AEI pcworld rendszerek Windows XP van a Windows soros hátoldalán, de a csoport engedély DSGI ők azok egyébként én tud kap a Windows XP CD bárhonnan vagy egyszeri másik számítógépet, és én sorszám van. Köszönöm Bocs, ha én nem vagyok hangosan utáni valami ilyesmi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy a szoftver a gépen, így a mentés CD-t, attól függ, hogy milyen márka / modell. Eltérő, akkor a helyreállítási partíciót (A szakasz a merevlemez kiosztott a telepítési fájlokat, hogy a restore). Újra, attól függ, hogy milyen márka / modell.
| |||
| |||
| A rendszer egy ei ei rendszerek ei 204 nekem van a behajtási tyred R gomb, de megy ez a hasznosítási mód nd csak meghal, és azt mondja, szokás helyreállítási adatok corupt |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows egy igazi operációs rendszer, vagy van-e az MS-DOS? | ComputerRepairStpete | A Windows operációs rendszerek | 1 | Október 7, 2009 17:13 |
| Telepítése operációs rendszer egy USB | Coolyxxx | General Chat szoftver | 7 | 2. március 2009 16:50 |
| Két operációs rendszer egy PC - Windows Vista és XP Dual Boot | TenQ | A Windows operációs rendszerek | 1 | 11. február 2009 12:05 |
| POST mondja Van 2 operációs rendszerek | Arriflex | A Windows operációs rendszerek | 5 | 22. december 2007 17:25 |
| Comparing operációs rendszerek! | szuperrepülõ | General Chat szoftver | 4 | 24. április 2007 06:42 |
| Téma eszközök | |
| |