![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| הי, האם אתה יכול לקבל את Windows מחדש, יש לי קניתי את המחשב שלי מ pcworld aei מערכות ב-Windows XP יש לי את Windows הסידורי על הגב שלו, אבל קבוצה רישיון מאת dsgi היא שהם בכל זאת אני יכול לקבל תקליטור של Windows XP או מכל מקום אחר לעשות את אחד המחשב ולשים את המספר הסידורי על זה. תודה אני מצטער אם לא בקול רם כדי לכתוב משהו כזה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יתכנו תוכנה על המחשב אשר יהפכו תקליטור גיבוי, תלוי מותג / דגם. חוץ מזה, אתה צריך לשחזור מחיצה (קטע של הכונן הקשיח שהוקצו עם קבצי ההתקנה לעשות שחזור). שוב, תלוי תוצרת / דגם.
| |||
| |||
| את המערכת הוא ei ei ei 204 מערכות tyred יש לי את מסוף על ידי לחיצה על R אבל זה עובר אותו לשחזור מצב ND פשוט מת ואומר wont לשחזור נתונים corupt |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם מערכת הפעלה של Windows נכון, או זה של MS-DOS? | ComputerRepairStpete | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 7 אוקטובר 2009 17:13 |
| התקנת מערכות הפעלה מסוג USB | Coolyxxx | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 2nd מרץ 2009 16:50 |
| שתי מערכות הפעלה על מחשב אחד - Vista ו-Windows XP Dual Boot | TenQ | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 11th פברואר 2009 12:05 |
| POST אומר אני כבר יש לי 2 מערכות הפעלה | Arriflex | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 22 דצמבר 2007 17:25 |
| השוואה בין מערכות ההפעלה! | superfly | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 24 אפריל 2007 06:42 |
| שרשרת כלים | |
| |