![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
salut,
puteţi obţine Windows reinstalat, am cumparat calculatorul meu de la PC World aei pe sistemele Windows XP i-au ferestrele de serie de pe partea din spate, dar sa un grup de licenţă de la dsgi este oricum ei nu pot primi un CD-ul Windows XP sau de oriunde de pe o face un alt computer şi să-mi număr de serie pe ea. Mulţumesc Îmi pare rău dacă nu mă cu voce tare pentru a posta ceva de genul asta.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu poate fi software-ul de pe maşină, care va face o copie de siguranţă CD-ului, depinde de marca / model. Altul decât cel în care, ar trebui să aveţi o partiţie de recuperare (O secţiune a unui hard disc alocate cu fisiere de configurare pentru a face o restaurare). Din nou, depinde de marca / model.
|
|||
|
|||
|
De ei este un sistem de sisteme de EI EI 204 i-au tyred de recuperare prin apăsarea R, dar merge la modul de recuperare a II-doar moare şi spune că obiceiul de recuperare de date corupt
|