menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Dostanete Windows Inštalovaný - Ei systémy, aby operačný systém CD

Reply

Thread Tools
Old 14. február 2009, 06:16
Člen Skupina

nazdar,

dostanete preinštalovať Windows, musel som kúpila počítač od PCWorld UPV systémy Windows XP aj Windows majú sériový na zadnej strane, ale jeho skupina licencie od dsgi je, že aj napriek tomu môžu získať Windows XP cd odkudkoliv alebo jednorazové iného počítača a dať mojej sériové číslo na nej.

Vďaka

Promiň, jestli jsem nemala nahlas na post niečo takého.

Old 14. február 2009, 06:26
Administrátor Skupina

Tu môže byť softvér na počítači, ktorý bude zálohovať CD, záleží na značky / modelu. Iné, než to, že by ste mal mať využitie stredisko (A oddielu pevného disku pridelená s inštalačné súbory robiť obnoviť). Opäť záleží na značky / modelu.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 14. február 2009, 12:38
Člen Skupina

Tento systém je ei ei systémy ei 204 Mám tyred využitie klávesami R, ale je to spôsob využitia nd prostě umře a hovorí zvyknutý obnovy dát corupt
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.