![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок, могу добити Уиндоус реинсталлед, ја је купио мој рачунар пцуорлд из АЕИ системима на Уиндоус КСП и Уиндоус серијски имати на леђима, али његова је група дозволе од дсги се они ионако не могу добити Уиндоуси КСП ЦД-а из било искључено или начинити једну другу рачунар и ставите мој серијски број на себи. Хвала извињавамо се ако нисам гласно да поставља нешто овако. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Постоји мај бити софтвер на машини који ће направити резервну копију ЦД-а, зависи о марки / моделу. Осим тога, требали бисте имати рецоверы партитион (Дио врстог диска са додељено сетуп датотеке направити враћање). Опет, зависи о маке / модел.
| |||
| |||
| ЕИ систем је ЕИ 204 ЕИ Системи имам тыред опоравак притиском на Р, али иде то рецоверы моду нд само умре и каже навика опоравак података цорупт |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Истина је Уиндоус оперативни систем, или је то на МС-ДОС? | ЦомпутерРепаирСтпете | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 7. Јул 2009 17:13 |
| Инсталација оперативног система на УСБ | Цоолыкскскс | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 2 март 2009 16:50 |
| Два Оперативни системи на једном ПЦ - Уиндоус Виста и КСП Дуал Боот | ТенК | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 11 фебруар 2009 12:05 |
| ПОСТАВИ рећи мене Имам 2 Оперативни системи | Аррифлекс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 22 децембар 2007 17:25 |
| Поређење оперативних система! | суперфлы | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 24 април 2007 06:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |