менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Чи можете ви отримати операційна система встановлена - Ei системи роблять Операційна система CD

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 лютого 2009, 06:16
Член групи

Default Чи можете ви отримати операційна система встановлена - Ei системи роблять Операційна система CD

привіт,

Ви можете отримати Windows перевстановити, я купив комп'ютер від PCWorld AEI на системах Windows XP і Windows мають серійні на спину, але свою групу ліцензії dsgi є вони в будь-якому випадку я можу отримати диск Windows XP з будь-якого або зробити одне від іншого комп'ютер і поклав мою серійним номером.

Спасибо

Вибачте, якщо я не вголос, щоб додати щось на зразок цього.

Old 14 лютого 2009, 06:26
Адміністратор групи

Default Чи можете ви отримати операційна система встановлена - Ei системи роблять Операційна система CD

Там може бути програмне забезпечення на комп'ютер, який буде робити резервне копіювання компакт-диск, залежить від марки / моделі. Крім цього, ви повинні мати відновлення розділу (розділ жорсткого диска виділяється з файлами установки справі відновлення). Знову ж таки, залежить від конкретної моделі.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 14 лютого 2009, 12:38
Член групи

Е. И. Система EI 204 EI системах я відновлення протектора, натиснувши г, але вона йде його відновлення режиму й просто вмирає, і говорить звичай відновлення corupt дані
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Is True Windows операційної системи, або це MS-DOS? ComputerRepairStpete Операційні системи Windows 1 7 жовтня 2009 17:13
Установка операційної системи на USB Coolyxxx General Software чат 7 2 березня 2009 16:50
Двома операційними системами на одному ПК - Windows Vista і XP Dual Boot TenQ Операційні системи Windows 1 11 лютого 2009 12:05
POST говорить мені, у мене 2 операційні системи Arriflex Операційні системи Windows 5 22 грудня 2007 17:25
Порівняння операційних систем! Superfly General Software чат 4 24 квітня 2007 06:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.