![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| привіт, Ви можете отримати Windows перевстановити, я купив комп'ютер від PCWorld AEI на системах Windows XP і Windows мають серійні на спину, але свою групу ліцензії dsgi є вони в будь-якому випадку я можу отримати диск Windows XP з будь-якого або зробити одне від іншого комп'ютер і поклав мою серійним номером. Спасибо Вибачте, якщо я не вголос, щоб додати щось на зразок цього. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там може бути програмне забезпечення на комп'ютер, який буде робити резервне копіювання компакт-диск, залежить від марки / моделі. Крім цього, ви повинні мати відновлення розділу (розділ жорсткого диска виділяється з файлами установки справі відновлення). Знову ж таки, залежить від конкретної моделі.
| |||
| |||
| Е. И. Система EI 204 EI системах я відновлення протектора, натиснувши г, але вона йде його відновлення режиму й просто вмирає, і говорить звичай відновлення corupt дані |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Is True Windows операційної системи, або це MS-DOS? | ComputerRepairStpete | Операційні системи Windows | 1 | 7 жовтня 2009 17:13 |
| Установка операційної системи на USB | Coolyxxx | General Software чат | 7 | 2 березня 2009 16:50 |
| Двома операційними системами на одному ПК - Windows Vista і XP Dual Boot | TenQ | Операційні системи Windows | 1 | 11 лютого 2009 12:05 |
| POST говорить мені, у мене 2 операційні системи | Arriflex | Операційні системи Windows | 5 | 22 грудня 2007 17:25 |
| Порівняння операційних систем! | Superfly | General Software чат | 4 | 24 квітня 2007 06:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |