![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| добре, Имам 4 компютъра, 3 XP (1 лаптоп), 1 Vista, Сега ми Vista система (amd3500 64bit) е с Vista Home Premium 32 битова операционна система (тъпо, тъпо тъпо ми да не се проверяват за 64 битов) и очевидно 32 битов XP SP2, така че ... ... мога ли да надстроите до 64 битов с XP или Vista? Причината да попитам, тъй като съм тъп задник има стандартен XP Home и натоварени 32 битов за новия ми компютър AMD 3800 +, които са 4 концерта на овен .... и гласи MAX 3 концерта, тъпо, тъпо, тъпо ... този как науча ... изпитание и грешка .... тя изглежда е моят живот .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бих надстроите XP към Vista 32bit, но виждам никакъв точка 64bit става, не го използва софтуер и драйвери са тънки на терена.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| RAM ъпгрейд | awear2002 | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 14 Юни 2008 15:57 |
| За да надстроите, или да не ъпгрейд ... това е въпросът | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 22 Jan 2008 20:45 |
| Рам ъпгрейд | malvizz | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 14 ноември 2007 07:54 |
| Трябва ли да надстроите ...? | dmdougie | Графика на карти & Монитори | 4 | 18 Окт 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 2-ро октомври 2007 16:07 |
| Нишка Инструменти | |
| |