![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| OK, Já mám 4 PC, 3 XP (1 notebook), 1 Vista Nyní můj systém Vista (amd3500 64bit) má Vista Home Premium 32 bitový operační systém (hloupý, hloupý hloupý mi nebude kontrolovat 64 bit) a prý 32 bit XP s aktualizací SP2, takže ... ... můžeme i upgrade na 64 bit s XP nebo Vista? důvodu se ptám, jak jsem blbá prdel dostali standardní XP Home a 32 bit nahraje na moje nové PC AMD 3800 +, který měl 4 harpuna RAM .... a čte MAX 3 koncertu, hloupá, hloupá, hloupá, jak to je ... i učit ... pokusů a omylů .... zdá se, že je můj život .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych upgradovat XP na 32bit Vista, ale nevidím žádný bod, bude 64Bit, žádný software využívá, a řidiči jsou tenké na zem.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| RAM upgrade | awear2002 | Procesory, základní desky & RAM | 5 | 14. června 2008 15:57 |
| Chcete-li upgradovat, či nikoli upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 22. ledna 2008 20:45 |
| Ram upgrade | malvizz | Procesory, základní desky & RAM | 13 | 14. listopadu 2007 07:54 |
| Mám upgrade ...? | dmdougie | Graphics Cards & Monitory | 4 | 18. října 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | Procesory, základní desky & RAM | 13 | 2. října 2007 16:07 |
| Thread Nástroje | |
| |