![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| ok, Van 4 PC, 3 XP (1 laptop), 1 Vista Most az én Vista rendszerhez (amd3500 64bit) egy Vista Home Premium 32 bites operációs rendszer (buta, ostoba hülye nekem nem ellenőrzi a 64 bites) és láthatólag 32 bites XP SP2, így ... ... tudom korszerűsítése és 64 bit XP vagy Vista? Azért kérdezem, mint én ostoba szamár van standard XP Home és a betöltött 32 bites én új PC AMD 3800 +, hogy még 4 koncert RAM .... és olvasás MAX 3 koncert, ostoba, buta, ostoba ... thats how tanulnom ... próba és tévedés .... úgy tűnik, hogy az életem .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én korszerűsítése XP Vista 32BIT, de nincs pont megy 64bit, nem használ a szoftver, és a járművezetők vékony a földön.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| RAM upgrade | awear2002 | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 14. június 2008 15:57 |
| Bővítse, vagy sem ... upgrade, hogy a kérdéses | cheesepuff | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 22. január 2008 20:45 |
| Ram upgrade | malvizz | Processzorok, alaplapok és RAM | 13 | 14. november 2007 07:54 |
| Should I upgrade ...? | dmdougie | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 18. október 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | Processzorok, alaplapok és RAM | 13 | 2. október 2007 16:07 |
| Téma eszközök | |
| |