![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| gerai, I got 4 PC, 3 XP "(1 nešiojamas), 1 Vista dabar mano Vista "sistemos (amd3500 64bit) yra Vista Home Premium 32-bit operacinės sistemos (dumb, dumb dumb man negali patikrinti, ar 64 bitų) ir, matyt 32-bit XP SP2, tai ... ... Ar aš galiu pereiti prie 64 bit, XP ar Vista? Todėl aš prašau, kaip aš dumb ass turiu standartinis XP Home ir pakraunami 32 bitų mano naują kompiuterį AMD 3800 +, kad būtų 4 koncertą RAM .... ir skamba max 3 koncertą, dumb, dumb, dumb ... thats kaip Aš išmokti ... bandymų ir klaidų .... atrodo, kad mano gyvenimas .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau atnaujinti XP 32BIT Vista, bet nemato punktas vyksta 64bit, jokios programinės įrangos naudojimą, ir vairuotojai yra plonas ant žemės.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| RAM atnaujinimas | awear2002 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Birželis 14, 2008 15:57 |
| Norėdami atnaujinti, modernizuoti ar ne ..., kad yra klausimas | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 22 sausis 2008 20:45 |
| Ram upgrade | malvizz | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | Lapkritis 14, 2007 07:54 |
| Ar man reikia naujinti ...? | dmdougie | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 18 spalis 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | 2 spalis, 2007 16:07 |
| Temos įrankiai | |
| |